Prensiplerden hoşlanmam. Önyargıları yeğlerim. Daha içtenler. -Oscar Wilde |
|
||||||||||
|
acilmaz iragin yollari delinmez gavurun daglari besikten mezara uzanir hasretin kollari cürür gider yarimin lüleli saclari dokunamadan ayrilik yazgi olmus sevdamizla ben ölür giderim bir basima o ölür gelir benim yasimla bir ince selvi gölgesinde tutusuruz elele yazgimiz böyle yüzünü görmeseydim adini bilmeseydim yüregimi bir baska güzele düsürseydim buluta güler günesi öperdim kapanir gider yarimin mavi gözleri bakamadan ayrilik yazgi olmus sevdamizla ben ölür giderim bir basima o ölür gelir benim yasimla bir ince selvi gölgesinde tutusuruz elele yazgimiz böyle ne bir öptüm ne kollarima aldim bir sessiz solugunu koynumda saklarim yildizli bir geceyi paylassaydim cehennem yolum olsa raziydim mühürlenir susar yarimin gül dudaklari acilmadan ayrilik yazgi olmus sevdamizla ben ölür giderim bir basima o ölür gelir benim yasimla bir ince selvi gölgesinde tutusuruz elele yazgimiz böyle
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Murat Kayali, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |