Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuştuncaya dek mermeri oydum -Mikelanjelo |
|
||||||||||
|
ben senin yüregine akınlar düzenlerken sen hep çin seddi oldun ben kahramanca sevmek isterken sen neden çin oyunları yapıyon ben senin için karsı şirin yaparken sen edirne segedin gibi durmuyorsun ben gözlerine sefer düzenlerken sen neden fetret yaşitıyorsun ben seni için kıyılarda takılırken sen neden denizaşırı gidiyorsun ben seni beylıgim olarak görürken sen neden bana viyana oluyorsun ben seni yüregim başkenti olarak görürken neden sanyesiz eyalet görüyorsun kendini Seni yüregim rönasansı kabul ederken sen neden ıslahat yapmıyorsun bu sevgimi ben yüregime hattat gibi işledim seni sen neden sıradan olsa bıle karalamıyorsun bir minyatur gibi aklımda onun gözleri sen neden hayal meyal hatırlamıyorsun senin gelmen malazgirt gibiydi yüregime gidişin kösedag gibi be canım seni istanbulun alımması kadar kutsal saydım sen hint deniz savası gibi önem vermedin şevdigim seni altaylar kadar cok seviyorum sen beni yunt dagları kadar sevseydin sana sevdigim ötügenden sesleniyorum seni dünyalar kadar seviyorum
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © SİNAN İSPENOĞLU, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |