İnsandaki gerçek güzelliği ancak yaşlandıkça görebilirsiniz. -Anouk Aimee |
|
||||||||||
|
Kolayca seçiyordu. Bu konuda ki yeteneğini geliştirip duruyordu. Televizyonda seyretmiş olduğu dizide, reklâmların yayınladığı anlar bile seçmesine yetiyordu. - Oooo!.. Portakalı soydum Başucuma koydum Ben bir yalan uydurdum Duma duma dum Mahallenin muhtarı gibiydi. Kim nerede, ne yapmış… Hepsinden haberi oluyordu. Bilmek parmak ucunun marifetindeydi. O da bunları bilip seçmeye devam ediyordu. - Oooo!.. İğne battı, canımı yaktı Tombul kuş Arabaya koş Arabanın tekeri İstanbul'un şekeri Hap hup, altın top Bundan başka oyun yok. Çok yemediğini eşe dosta söyleyip dursa da yemeden duramıyordu. “Yemekteyiz.” Diyorlardı. Onaylıyordu. “Şişkosun” dendiğindeyse gülüp duruyordu. Bir yandan da seçip duruyordu. - Oooo!.. Piti piti Karemela sepeti Terazi lastik Jimnastik... Kültürlü olduğunun farkındaydı. Mantarında kültürü vardı. Ama arada ki farkı bilecek kadar bilinçli olduğunu düşünüyordu. Çoğu zaman kendisini anlamayanların etrafında çoğaldığını gördüğündeyse, bu durumu öğrendiği yabancı kelimelere bağlıyordu. Her zaman olduğu gibi de seçiyordu. - Vindo vindo vinci Kim olacak birinci Kim olursa olsun Ebemizi o bulsun... Şifresiz yayınım. Oranı buranı kurcalamasan da olur. 11 Nisan 2011 İstanbul
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Oğuz Tepe, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |