- ALIP BAŞINI GITMEK -
Bu odada özellikle benim ilgimi çeken her türlü yapıta yer verebilirim. Duygusal,doğal ve sessiz bir yer, zaman zaman alıp başınızı gitmek istediğiniz, benimde alıp başımı geldiğim bir yer...
|
|
Terk
(Yeşim) |
Yaşam |
| |
Vazgeçtim kokundan...Seni terketmek inan ki kolay olmadı... |
|
Cehennemim ve Hiçliğe Yolculuk
(sonsuz travma) |
Yaşam |
| |
Kendimi bir buçuk yıl önce bir cehennemde mi buldum, yoksa gerçeğe giden bir yolda mı ?
Doktora ilk gittiğimde yaşamın içindeki pek çok şeyden zevk almamaya başlamıştım. Tedavi denemeleri ilerledikçe, artık yaşamın tamamından zevk almıyordum. |
|
Siz Bayım!
(Sevil Pınar) |
Yüzleşme |
| |
Sadece Siz Bayım! Evet ta kendiniz; sizin için yazdım, sizin için sorguladım ve hatta sizin için düşündüm sizin yerinize. |
|
(Fi) Rijit Durumlar Ansiklopedisi... Episode 1
(Kenan Kuli) |
İtiraflar |
| |
Nerde istikrarsız, nerde tutarsız nerde pireye küsüp yorgan yakan, başına gelen en küçük kazaya felaket süsü verip özelini kısan, kendini daraltan insanoğlu varsa gelip beni bulmaya kaldığı yerden devam ediyor... Bendeki arıza gediği çok ergonomik geliyor |
|
Japon Lirik Dramı
(Kenan Kuli) |
İlişkiler |
| |
..Alkole batırılmış Esra cümleleri ile şişe çektiriyorsun sırtına...annen yüreğine viks sürüyor, turuncu bir ıhlamur kaynatıyor, boğazına okunmuş tülbent sarıyorlar.....Kesmiyor!.... |
|
Bağımlı olma durumu
(Elena ADYEJ) |
Yaşam |
| |
Eğer yemeğe karşı bir düşkünlüğünüz varsa, her yolu denediniz bin bir türlü diyetler yaptınız ama hala vücudunuz televizyondaki mankenlerle yarışamıyorsa, yani şişman olduğunuz fikri içinizi kemiriyorsa, boş veriyorsunuz o günü kibrit kutusu peynir ve iki |
|
|
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları
yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin
izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin
izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar
dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.
|
|