..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Mutlu köle çoktur. -Darwin
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Tuba U.
Tuba U. - Çizgili Defter
Site İçi Arama:

Son Eklenenler
  Kaçış (Tuba Unsal) 1 Kasım 2009 Düşler 

kaçtığım tüm her şey peşimi bırakana kadar son veriyorum....

Bir Söyleşinin Ardından (Tuba Unsal) 30 Ekim 2009 Anılar 

"... Fotoğrafı çeken kişinin bakış açısı ve karar anının yanında, o fotoğrafa sosyal bilimlerle ve özellikle yazı bilimi ile, anlam kazandırmak, fotoğrafın daha kolay, başka izleyenlere ulaşmasını sağlar. Fotoğraf ne kadar güçlü olursa olsun, o fotoğrafın alt yazısında, bir takım kelimelere ihtiyaç duyulur...."

Dumansız Bir Hava Sahası İstiyorum, Ya Siz? (Tuba Unsal) 11 Ekim 2009 Toplum 

.... Nerede o dumansız hava sahası? Ben hiç bir yerde artık hava sahası göremiyorum....

Babam'a (Tuba Unsal) 21 Haziran 2009 Yaşam 

"Birkaç yıl önce, Babalar günü ile ilgili hiç bir şey okumama kararı almışken; bugün elimden geldiğince hiç bir babalar günü yazısını okumadım. Gel gör ki; gazeteler, internet, çeşitli internet paylaşım siteleri, buna engel oluyor. "

Hıdrellez (Tuba Unsal) 18 Mayıs 2009 Düşler 

"...05 Mayısı, 6 Mayısa bağlayan gece, gül fidanının altına istekler konup dua edilir. Cüzdan koyanlar, bebek çizenler, ev yapanlar.... ..... Hızır'ın gülü çok sevdiği ve gül fidanlarını dolaştığı söylenir."

Gezi Defterimin Prag Sayfası (Tuba Unsal) 18 Mayıs 2009 Yerler 

"... Prag, sivri kulleleri, yesil kubbeli Kiliseleri, Gotik, Barok ve erken Rönesansin muhtesem eserleri ve mini cafeleri ile, sonbaharda da, muhtesem bir renk cumbusuyle, insani kucaklar gibiydi. "

Şimdi Mardin'li Çocuklara Ne Olacak..? (Tuba Unsal) 8 Mayıs 2009 Günlük Olaylar 

Şimdi Mardin'li çocuklara ne olacak ...?

1 Mayıs (Tuba Unsal) 3 Mayıs 2009 Günlük Olaylar 

"Neden 1 Mayıs, Bayram havasında kutlanamıyor? Neden her yıl, öncesinde ve sırasında arbedeler yaşanıyor?"

Sarı'yı Anlamak (Tuba ) 1 Mayıs 2009 Düşler 

"Karar verdim, sarıyı seveceğim. Sarı gülü, Sarı kediyi, Sarı papatyayı... Yeni bir sayfa açıyorum. Lise sıralarında başladığım, yazma tutkuma, devam ediyorum. İlham gelse de, Söz; ... "

Çocukluğum (Tuba ) 19 Nisan 2009 Anılar 

"Tıraş bıçağı ile eline uzun gelen ama bembeyaz teninde, görülemeyen sakallarını keserdi. Eğer eline uzun gelmiş olan bıyıkları var ise, "singer" markasını taşıyan, en azından altmış yıllık makası ile, parmak uçları ile yoklayarak, bulur ve keserdi."

"Hayatı olduğu gibi kabul eden; Yaşamının bir köşesine fotoğrafı eklemiş ve onunla yaşamaya çalışan; Kalbinin derinliklerinde, saklı bir yerler de, 'yazma' tutkusu olan; Her dakika, gülümseyebilen; İçinde ki, çocuğu asla kaybetmeyen; Sonsuz sevgiye ve aşka inanan; İnsanlara, "dostluga", tarihe, kitaplara, şiire, doğaya ve dogaya ait, her şeye, aşık biri..."

17.01.2010 12:18:00 An'larım ve Anı'larım 

"Boşluksuz Bir Yazı."

Zaman zaman fotoğraflarımı zaman zaman da, düşüncelerimi paylaştığım web günlüğüme beklerim......

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Tuba U., 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 16:37:03