..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Prensiplerden hoşlanmam. Önyargıları yeğlerim. Daha içtenler. -Oscar Wilde
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - FATİH TANER VURAL
FATİH TANER VURAL - TOPLUMSAL İÇERİKLİ GENEL KONULAR
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Türkiye Yüksek / Büyük Adalet / Hukuk Meclisi (FATİH TANER VURAL) 8 Eylül 2022 Toplumbilim 

Tüerkiye Yüksek / Büyük Adalet / Hukuk Meclisi kavramı hakkında özgün bir yazı yazmaya çalıştım. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Demokrasi : Onlarda Neden Öyle, Bizde Neden Böyle (FATİH TANER VURAL) 9 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Evet gelişmiş batı demokrasilerinde neden öyle, bizde neden böyle olarak bir inceleme yazısı yazmaya çalıştım, yorumlarınızı beklerim.

Fiyatları Allah Belirliyor (FATİH TANER VURAL) 13 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba son zamanların en önemli konularının başında gelen , " Fiyatları Allah Belirliyor " , açıklamasına binaen yazdığım, iktidarı ve muhalefeti eleştirir içerikli bir yazıdır. Yorumlarınızı beklerim .

Bizde Alım Gücü Avrupa'dakinden Fazlaymış (FATİH TANER VURAL) 14 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Bizde alım gücü Avrupa'dakinden fazlaymış, şeklindeki bir açıklamaya karşılık yazdığım , eleştirel türde bir yazıdır, yorumlarınızı beklerim..

Oy ve Cennete Alınmış Beraat (Kurtuluş) Belgesi (FATİH TANER VURAL) 17 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Günümüzde siyaset ve din ilişkilerine dair eleştirel bir yazı hazırladım.. Yorumlarınızı beklerim..

Günümüzde Siyaset ve Din (FATİH TANER VURAL) 18 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Günümüzde Siyaset ve Din hakkında eleştirel bir yazı hazırlamaya çalıştım . Yorumlarınızı beklerim ..

İnşaat Yatırımları (FATİH TANER VURAL) 20 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Ülkemizde çok fazla inşaat yatırımları yapılıyor gerekli, gereksiz. Bu konuya bir inşaat mühendisi olan bendenizin gözüyle bakmaya çalıştım. Yorumlarınızı beklerim.

Asgari Ücret Gerçek Asgari Ücret mi? (FATİH TANER VURAL) 23 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Piyasada bir asgari ücret güldürmecesi devam ediyor, acaba Asgari Ücret Gerçek Asgari Ücret Mi ? , bu konuda iktidarı ve muhalefeti eleştiren bir yazı hazırlamaya çalıştım . Yorumlarınızı beklerim..

Said Nursi ve Fetö Gerçeği (FATİH TANER VURAL) 30 Eylül 2022 Din 

Merhaba. Günümüzde at izi iti izine karışmış durumda. Bazı insanlar Said Nursi'ye ait Risale-i Nur kitaplarını FETÖ'nün sanıyor, oysaki bu konu böyle değil, Said Nursi ayrıdır, FETÖ ayrıdır, yazımda bu konuyu işlemeye çalıştım, yorumlarınızı beklerim..

Araştırma Yapmadan Karar Vermemek (FATİH TANER VURAL) 30 Eylül 2022 Din 

Merhaba.. İnsanlar genelde araştırma yapmadan, kişiler , kitaplar vesair hakkında kararlar veriyorlar, bu hataya bendeniz de çokca düşüyorum, bu konuda bir yazı yazmaya çalıştım, yorumlarınızı beklerim.

Faiz ve Gerçekler (FATİH TANER VURAL) 2 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Günümüzde önemli tartışma konusu olan FAİZ konusunu işlemeye çalıştığım bir yazı hazırladım, yorumlarınızı beklerim..

Bizde Liderler Gelişmiş Demokrasi İstemiyorlar (FATİH TANER VURAL) 2 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba, evet Bizde Liderler Gelişmiş Demokrasi İstemiyorlar , bu konuyu işlemeye çalıştım yazımda, aslında genel olarak gelişmiş demokrasi kavramını değerlendirmeye çalıştım, yorumlarınızı beklerim.

Eskiden Nasıldı? Eski ve Günümüz Hakkında Bazı Değerlendirmeler (FATİH TANER VURAL) 2 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba... Eskiden nasıldı ? Eski ve Günümüz hakkında bazı değerlendirmeler hakkında bir yazı hazırlamaya çalıştım, yorumlarınızı beklerim

Promter ve Başkan Erdoğan (FATİH TANER VURAL) 5 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Promter ve Başkan Erdoğan , başlıklı yazımda , ülkedeki tüm siyasetin genel bir değerlendirmesini yapmaya çalıştım , yorumlarınızı beklerim ..

Siyasi Liderler Neden Gelişmiş Demokrasi İstemiyorlar (FATİH TANER VURAL) 5 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. evet Siyasi Liderler Neden Gelişmiş Demokrasi İstemiyorlar başlıklı bu yazımda ülkemizdeki gerçekleri açığa vurmak adına bir yazı hazırlamaya çalıştım, bendeniz şu zamandaki siyasi anlayışlar arasında hiç bir fark göremiyorum, yorumlarınızı beklerim.

Ülkemizde Kamuoyu Yoklamaları / Anketler (FATİH TANER VURAL) 6 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. "" Ülkemizde Kamuoyu Yoklamaları / Anketler konusu hakkında hazırladığım yazımdır . Yorumlarınızı beklerim.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2019 Seçimleri (FATİH TANER VURAL) 6 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı 2019 Seçimleri ve ülkenin genel siyasal ve hukuki durumu hakkında bir yazımdır. Yorumlarınızı beklerim..

Seçimlere Katılım Oranları, Gelişmiş Demokrasiler ve Biz (FATİH TANER VURAL) 7 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Seçimlere Katılım Oranları, Gelişmiş Demokrasiler Ve Biz , başlıklı yazımda genel manada demokrasi ve toplum değerlendirmesi yapmaya çalıştım. Yorumlarınızı beklerim.

Tüm Siyasilerin Halka Attıkları Anti - Demokrasi Dayağı (FATİH TANER VURAL) 7 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Tüm Siyasilerin Halka Attıkları Anti-Demokrasi Dayağı , başlıklı yazımda ülkemizde demokrasi denilerek yutturulan garabet bir sisteme yönelik eleştirel bir bakış açısı getirmeye çalıştım. Yorumlarınızı beklerim.

Liyakat / İşinde Ehil Olmak ve Gerçekler (FATİH TANER VURAL) 7 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Liyakat / İşinde Ehil Olmak Ve Gerçekler , başlıklı yazımda bazı gerçeklere dikkat çekmeye çalıştım.. Yorumlarınızı beklerim ..

GELİŞMİŞ DEMOKRASİ : BATI VE BİZ NE DURUMDAYIZ

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2023 | © FATİH TANER VURAL, 2023
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 31.03.2023 15:06:54