..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Ben bir kuşum; uçtum yuvadan... Artık ben nerede, eve dönme isteği nerede?.. -Leyla ve Mecnun, Fuzuli
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - FATİH TANER VURAL
FATİH TANER VURAL - TOPLUMSAL İÇERİKLİ GENEL KONULAR
Site İçi Arama:

Eleştiri
  Demokrasi : Onlarda Neden Öyle, Bizde Neden Böyle (FATİH TANER VURAL) 9 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Evet gelişmiş batı demokrasilerinde neden öyle, bizde neden böyle olarak bir inceleme yazısı yazmaya çalıştım, yorumlarınızı beklerim.

Fiyatları Allah Belirliyor (FATİH TANER VURAL) 13 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba son zamanların en önemli konularının başında gelen , " Fiyatları Allah Belirliyor " , açıklamasına binaen yazdığım, iktidarı ve muhalefeti eleştirir içerikli bir yazıdır. Yorumlarınızı beklerim .

Bizde Alım Gücü Avrupa'dakinden Fazlaymış (FATİH TANER VURAL) 14 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Bizde alım gücü Avrupa'dakinden fazlaymış, şeklindeki bir açıklamaya karşılık yazdığım , eleştirel türde bir yazıdır, yorumlarınızı beklerim..

Oy ve Cennete Alınmış Beraat (Kurtuluş) Belgesi (FATİH TANER VURAL) 17 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Günümüzde siyaset ve din ilişkilerine dair eleştirel bir yazı hazırladım.. Yorumlarınızı beklerim..

Günümüzde Siyaset ve Din (FATİH TANER VURAL) 18 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Günümüzde Siyaset ve Din hakkında eleştirel bir yazı hazırlamaya çalıştım . Yorumlarınızı beklerim ..

İnşaat Yatırımları (FATİH TANER VURAL) 20 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Ülkemizde çok fazla inşaat yatırımları yapılıyor gerekli, gereksiz. Bu konuya bir inşaat mühendisi olan bendenizin gözüyle bakmaya çalıştım. Yorumlarınızı beklerim.

Asgari Ücret Gerçek Asgari Ücret mi? (FATİH TANER VURAL) 23 Eylül 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Piyasada bir asgari ücret güldürmecesi devam ediyor, acaba Asgari Ücret Gerçek Asgari Ücret Mi ? , bu konuda iktidarı ve muhalefeti eleştiren bir yazı hazırlamaya çalıştım . Yorumlarınızı beklerim..

Faiz ve Gerçekler (FATİH TANER VURAL) 2 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Günümüzde önemli tartışma konusu olan FAİZ konusunu işlemeye çalıştığım bir yazı hazırladım, yorumlarınızı beklerim..

Bizde Liderler Gelişmiş Demokrasi İstemiyorlar (FATİH TANER VURAL) 2 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba, evet Bizde Liderler Gelişmiş Demokrasi İstemiyorlar , bu konuyu işlemeye çalıştım yazımda, aslında genel olarak gelişmiş demokrasi kavramını değerlendirmeye çalıştım, yorumlarınızı beklerim.

Eskiden Nasıldı? Eski ve Günümüz Hakkında Bazı Değerlendirmeler (FATİH TANER VURAL) 2 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba... Eskiden nasıldı ? Eski ve Günümüz hakkında bazı değerlendirmeler hakkında bir yazı hazırlamaya çalıştım, yorumlarınızı beklerim

Promter ve Başkan Erdoğan (FATİH TANER VURAL) 5 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Promter ve Başkan Erdoğan , başlıklı yazımda , ülkedeki tüm siyasetin genel bir değerlendirmesini yapmaya çalıştım , yorumlarınızı beklerim ..

Siyasi Liderler Neden Gelişmiş Demokrasi İstemiyorlar (FATİH TANER VURAL) 5 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. evet Siyasi Liderler Neden Gelişmiş Demokrasi İstemiyorlar başlıklı bu yazımda ülkemizdeki gerçekleri açığa vurmak adına bir yazı hazırlamaya çalıştım, bendeniz şu zamandaki siyasi anlayışlar arasında hiç bir fark göremiyorum, yorumlarınızı beklerim.

Ülkemizde Kamuoyu Yoklamaları / Anketler (FATİH TANER VURAL) 6 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. "" Ülkemizde Kamuoyu Yoklamaları / Anketler konusu hakkında hazırladığım yazımdır . Yorumlarınızı beklerim.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2019 Seçimleri (FATİH TANER VURAL) 6 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı 2019 Seçimleri ve ülkenin genel siyasal ve hukuki durumu hakkında bir yazımdır. Yorumlarınızı beklerim..

Seçimlere Katılım Oranları, Gelişmiş Demokrasiler ve Biz (FATİH TANER VURAL) 7 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Seçimlere Katılım Oranları, Gelişmiş Demokrasiler Ve Biz , başlıklı yazımda genel manada demokrasi ve toplum değerlendirmesi yapmaya çalıştım. Yorumlarınızı beklerim.

Tüm Siyasilerin Halka Attıkları Anti - Demokrasi Dayağı (FATİH TANER VURAL) 7 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Tüm Siyasilerin Halka Attıkları Anti-Demokrasi Dayağı , başlıklı yazımda ülkemizde demokrasi denilerek yutturulan garabet bir sisteme yönelik eleştirel bir bakış açısı getirmeye çalıştım. Yorumlarınızı beklerim.

Liyakat / İşinde Ehil Olmak ve Gerçekler (FATİH TANER VURAL) 7 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Liyakat / İşinde Ehil Olmak Ve Gerçekler , başlıklı yazımda bazı gerçeklere dikkat çekmeye çalıştım.. Yorumlarınızı beklerim ..

Toplum Tabana Vurursa (FATİH TANER VURAL) 7 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Toplum Tabana Vurursa başlığı altında günümüz Türkiye Toplumunu yorumlamaya çalıştığım yazımdır. Yorumlarınızı beklerim .

İbadet ve Siyaset (FATİH TANER VURAL) 8 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. İbadet ve Siyaset başlıklı yazımda ibretlik bir olayı referans alarak toplum bazında bu konunun ne durumda olduğunu görüşlerinize sunuyorum. Yorumlarınızı beklerim.

Bağımsız Adaylara Oy Verilmesini Tavsiye Ederim (FATİH TANER VURAL) 8 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Bağımsız Adaylara Oy Verilmesini Tavsiye Ederim başlıklı bu yazımda ülkemizdeki seçimlerde milletvekilliği adaylarının belirlenmesi ile ilgili genel değerlendirmeler yapmaya çalıştım. Yorumlarınızı beklerim.

Halkımızda Hala Bir Umut Var mı? (FATİH TANER VURAL) 8 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Halkımızda Hala Bir Umut Var Mı ? başlıklı yazımda ülkedeki genel siyasi durum hakkında değerlendirmeler yapmaya çalıştım. Yorumlarınızı beklerim.

Dağılmış Aileler ve Kılıçdaroğlu (FATİH TANER VURAL) 12 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba, Dağılmış Aileler ve Kılıçdaroğlu, başlıklı yazımda , dağılmış aileler hakkında ve siyasetin bu konuya bakışı hakkında bir yazı yazmaya çalıştım. Yorumlarınızı beklerim.

Başkan Erdoğan ve İstihtam Konusu (FATİH TANER VURAL) 12 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

merhaba... Başkan Erdoğan ve İstihtam konusu , başlıklı yazımda , istihtam / işsizlik konusuna bir yaklaşım getirmeye çalıştım .. Yorumlarınızı beklerim

Gelişmiş Demokrasiler Seviyesine Nasıl Çıkabiliriz (FATİH TANER VURAL) 13 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Gelişmiş Demokrasiler Seviyesine Nasıl Çıkabiliriz, başlıklı yazımda, gelişmiş demokrasiye sahip ülkelerle , bizi karşılaştırmaya çalıştım, yorumlarınızı beklerim .

Bir Chp'li Bakara Makara Deseydi (FATİH TANER VURAL) 13 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Evet Bir CHP'li Bakara Makara Deseydi, yani AK Parti'li egemen bağışın yaptığını yaparak Allah'ın kitabı Kuran ile dalga geçseydi neler olabilirdi konusunda bir yazı hazırlamaya çalıştım, yorumlarınızı beklerim.

Türkiye Yüksek Adalet Meclisi (FATİH TANER VURAL) 13 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Türkiye Yüksek Adalet Meclisi ( TYAM ) kavramının değerlendirilmesi noktasında bu kavramı tekrar görüşlerinize sunuyorum, yorumlarınızı beklerim ..

Genel Siyasal_sosyal / Toplumsal Değerlendirmeler (FATİH TANER VURAL) 14 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Genel Siyasal_Sosyal / Toplumsal Değerlendirmeler , başlıklı yazımda günümüzdeki durumu da değerlendirerek bu konulara değinmeye çalıştım. Yaorumlarınızı beklerim.

Bataklığı Kurutmak (FATİH TANER VURAL) 15 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Bataklığı Kurutmak, başlıklı yazımda bazı siyasal yaklaşımlara eleştiriler getirmeye çalıştım, yorumlarınızı beklerim.

Hangi Liyakat (FATİH TANER VURAL) 17 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. HANGİ LİYAKAT , başlıklı yazımda ,, ülkemizde işlerin ehillerine verilmesi hususunda eleştirel bir değerlendirme yapmaya çalıştım, yorumlarınızı beklerim.

Amasra Kömür Ocağında Olanlar ve İşi Ehline Vermek (FATİH TANER VURAL) 17 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Amasra Kömür Ocağında olanlar ve İşi Ehline Vermek , başlıkla yazımda güncel olaylara hakkında eleştirel bir yaklaşım sergilemeye çalıştım, yorumlarınızı beklerim .

Anayasa Mahkemesi ve Türkiye Yüksek Adalet Meclisi (FATİH TANER VURAL) 17 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Anayasa Mahkemesi ve Türkiye Yüksek Adalet Meclisi , başlıklı yazımda hukuk / adalet sistemi üzerine genel bir değerlendirme yapmaya çalıştım, yorumlarınızı beklerim.

Milletvekilliği Adaylarının Belirlenmesi (FATİH TANER VURAL) 17 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Milletvekilliği Adaylarının Belirlenmesi başlıklı yazımda ülkemizde bu konudaki genel durumu ve gelişmiş demokrasilerdeki durumu değerlendirmeye çalıştım, yorumlarınızı beklerim.

Bendenizin Yazılarını Hiç Bir Basın Medya Vesair Kuruluşu Yayımlayamaz, Neden? (FATİH TANER VURAL) 17 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba, evet , Bendenizin Yazılarını Hiç Bir Basın Medya Vesair Kuruluşu Yayımlayamaz, Neden ? , başlıklı yazımda gerçekleri anlatmaya çalıştım, yorumlarınızı beklerim.

Sistem Kurmak (FATİH TANER VURAL) 18 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba, Sistem Kurmak başlıklı yazımda güncel siyasi / politik durumlara eleştirel bir bakış açısıyla yaklaşmaya çalıştım, yorumlarınızı beklerim.

Ne Yapmalı Ne Etmeli de Gelişmiş Demokrasiyi Ülkemize Getirmeli (FATİH TANER VURAL) 18 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba, Ne Yapmalı Ne Etmeli De Gelişmiş Demokrasiyi Ülkemize Getirmeli , başlıklı yazımı yorumlarınıza sunuyorum

Uyuyanı Uyandırırsın Ama Uyuma Numarası Yapanı Uyandıramazsın (FATİH TANER VURAL) 18 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Uyuyanı Uyandırırsın Ama Uyuma Numarası Yapanı Uyandıramazsın, başlıklı yazımı yorumlarınıza sunuyorum .

Her Şeyi Ben Bilirim Hastalığı (FATİH TANER VURAL) 18 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Her Şeyi Ben Bilirim Hastalığı üzerine bir yazı yazmaya çalıştım, yorumlarınıza sunarım .

Savaşta En Büyük Suç, Savaştan Kaçmaktır (FATİH TANER VURAL) 19 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Savaşta En Büyük Suç, Savaştan Kaçmaktır başlık yazımı yorumlarınıza sunuyorum.

Yap, İşlet , Devret Modeli Hakkında Değerlendirmeler (FATİH TANER VURAL) 19 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Yap, İşlet , Devret Modeli Hakkında Değerlendirmeler başlıklı yazımı bilgilerinize sunarım ..

Madem Herşeyi Amerika!dan Almaya Çok Hevesliler (FATİH TANER VURAL) 19 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Madem Herşeyi Amerika!dan Almaya Çok Hevesliler başlıklı yazımı görüşlerinize sunuyorum, yorumlarınızı beklerim.

At Sahibine Göre Kişner (FATİH TANER VURAL) 19 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. At Sahibine Göre Kişner adlı yazımı yorumlarınıza sunuyorum.

Bu Kadar Üniversite İçin Plan Yapıldı mı? (FATİH TANER VURAL) 20 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Bu Kadar Üniversite İçin Plan Yapıldı Mı ? başlıklı yazımı yorumlarınıza sunuyorum .

Demokrasi ve Atılım (Deva) Partisinin Demokratlığı (FATİH TANER VURAL) 20 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Demokrasi Ve Atılım ( DEVA ) Partisinin Demokratlığı başlıklı yazımı yorumlarınıza sunarım .

Hükümetin Teşkili Hakkında Bir Öneri (FATİH TANER VURAL) 20 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Hükümetin Teşkili Hakkında Bir Öneri başlıklı yazımı yorumlarına sunarım .

Yap, İşlet, Devret Modelinde Neden İngiliz Mahkemeleri Yetkili (FATİH TANER VURAL) 20 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Yap, İşlet, Devret Modelinde Neden İngiliz Mahkemeleri Yetkili, başlık yazımı yorumlarınıza sunuyorum.

Okul Kantinleri Tbmm Kantininden Daha Ucuz Olsun (FATİH TANER VURAL) 20 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Okul Kantinleri TBMM Kantininden Daha Ucuz Olsun başlık yazımı yorumlarınıza sunuyorum.

İşlerin Cılkını Çıkarmakta Üzerimize Yoktur (FATİH TANER VURAL) 21 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. İşlerin Cılkını Çıkarmakta Üzerimize Yoktur başlıklı yazımı yorumlarınıza sunuyorum.

Demokrasi ve Atılım Partisi Neden Bendenizin Yazılarımı Yayımlamıyor (FATİH TANER VURAL) 21 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Demokrasi ve Atılım Partisi Neden Bendenizin Yazılarımı Yayımlamıyor başlıklı yazımı yorumlarınıza sunarım.

Amasra Faciasından Sonra Tüm Yetkililer Açığa Alınmalıydılar (FATİH TANER VURAL) 24 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Amasra Faciasından Sonra Tüm Yetkililer Açığa Alınmalıydılar başlıklı yazımı yorumlarınıza sunarım .

Bendenizin Yaptığı Hatalı Bir Projeden Dolayı Bina Depremde Yıkılsa (FATİH TANER VURAL) 24 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Bendenizin Yaptığı Hatalı Bir Projeden dolayı Bina Depremde Yıkılsa başlıklı yazımı yorumlarınıza sunarım.

Benim Müdürlüğünü Yaptığım Bir Devlet Kurumundaki Birim Tarafından Yapımı Denetlenen Bir Bina Depremde Yıkılsa (FATİH TANER VURAL) 24 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Benim Müdürlüğünü Yaptığım Bir Devlet Kurumundaki Birim Tarafından Yapımı Denetlenen Bir Bina Depremde Yıkılsa başlıklı yazımı yorumlarınıza sunarım .

İhsan Eliaçık'a Açık Mektup ve Ateistler Cennete Girebilirler mi? (FATİH TANER VURAL) 24 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. İhsan Eliaçık'a Açık Mektup Ve Ateistler Cennete Girebilirler Mi ? , başlıklı yazımı yorumlarınıza sunarım.

Gelişmiş Demokrasi Nasıl Gelir ve Kurulur (FATİH TANER VURAL) 25 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Gelişmiş Demokrasi Nasıl Gelir ve Kurulur başlıklı yazım için yorumlarınızı beklerim .

Günümüzde Basın / Medya Ne Yapıyor? (FATİH TANER VURAL) 25 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Günümüzde Basın / Medya Ne Yapıyor ? , başlıklı yazımı görüşlerinize sunuyorum .

Toplum Ateist Yönetim İsterse (FATİH TANER VURAL) 25 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Toplum Ateist Yönetim İsterse, başlıklı yazımı değerlendirmelerinize sunarım.

İngiltere'de Şeriat Mahkemeleri Kuruldu (FATİH TANER VURAL) 25 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. İngiltere'de Şeriat Mahkemeleri Kuruldu , başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım .

Faiz Bir Dünya Gerçeğidir, Bu Gerçeği Reddemeyiz (FATİH TANER VURAL) 26 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Faiz Bir Dünya Gerçeğidir, Bu Gerçeği Reddemeyiz , başlıklı yazımı görüşlerinize sunuyorum.

İhaleler İnternette Yayımlansın (FATİH TANER VURAL) 26 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. İhaleler İnternette Yayımlansın başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım.

İngiltere'de Kurulan İslam Şeriatı Mahkemeleri (FATİH TANER VURAL) 26 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. İngiltere'de Kurulan İslam Şeriatı Mahkemeleri , başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım.

İstidam ve Okumak Üzerine (FATİH TANER VURAL) 27 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. İstidam Ve Okumak Üzerine , başlıklı yazımı görüşlerinize sunuyorum .

Faiz ve Kar Payı / Zarar Payı (FATİH TANER VURAL) 27 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Faiz Ve Kar Payı / Zarar Payı , başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım.

Kurtuluş Savaşımızda Fransa'dan, İngiltere'den , İtalya'dan Yardım Aldık mı? (FATİH TANER VURAL) 28 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Kurtuluş Savaşımızda Fransa'dan, İngiltere'den , İtalya'dan Yardım Aldık mı ?, başlıklı yazımı görüşlerinize sunuyorum.

Türkiye Yatırım Borsası (FATİH TANER VURAL) 28 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Türkiye Yatırım Borsası başlıklı yazımı değerlendirmelerinize sunarım..

İkinci Adam Kimdi? (FATİH TANER VURAL) 28 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. İkinci Adam Kimdi ? başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım.

Bu Projeler Neden Tübitak'tan Alındılar ve Özel Bir Şirkete Verildiler (FATİH TANER VURAL) 28 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Bu Projeler Neden TÜBİTAK'tan Alındılar ve Özel Bir Şirkete Verildiler başlılık yazımı görüşlerinize sunarım.

Latin Harflerine Geçilmesi Doğru Muydu? (FATİH TANER VURAL) 28 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Latin harflerine Geçilmesi Doğru muydu ? başlıklı yazımı görüşlerinize sunar, yorumlarınızı beklerim .

Demokratik Cumhuriyet Hareketi (FATİH TANER VURAL) 29 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. Demokratik Cumhuriyet Hareketi başlıklı yazımı görüşlerinize sunuyorum, yorumlarınızı beklerim.

Nasa (Abd Uzay Araştırmaları Merkezi) İle Bizim Kömür Ocaklarımızın Karşılaştırılması (FATİH TANER VURAL) 31 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. Nasa ( ABD Uzay Araştırmaları Merkezi ) İle Bizim Kömür Ocaklarımızın Karşılaştırılması , başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım...

Feminiztler Bu Konuyu Niye Hiç Gündeme Getirmezler? (FATİH TANER VURAL) 31 Ekim 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba... Feminiztler Bu Konuyu Niye Hiç Gündeme Getirmezler ? başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım..

Siz Dünya İşlerinizi Daha İyi Bilirsiniz (FATİH TANER VURAL) 1 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. SİZ DÜNYA İŞLERİNİZİ DAHA İYİ BİLİRSİNİZ başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım ...

Kılıçdaroğlu’na Hayran Kaldım ve Hukuk / Adalet / Yargı Sistemi (FATİH TANER VURAL) 2 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. KILIÇDAROĞLU’NA HAYRAN KALDIM VE HUKUK / ADALET / YARGI SİSTEMİ başlıklı yazımı görüşlerinize sunuyorum.

Uluslar Arası Sözleşmelerde Bazı Ülkelerin Mahkemelerinin Yetkili Olması Durumu (FATİH TANER VURAL) 2 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. ULUSLAR ARASI SÖZLEŞMELERDE BAZI ÜLKELERİN MAHKEMELERİNİN YETKİLİ OLMASI DURUMU başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım.

Amasra Faciasının Sebebi Korona Pandemisiymiş (FATİH TANER VURAL) 3 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. AMASRA FACİASININ SEBEBİ KORONA PANDEMİSİYMİŞ başlıklı yazımı görüşlerinize sunuyorum

Ayasofya’yı Ibadete Kım Actı (FATİH TANER VURAL) 3 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba... AYASOFYA’YI IBADETE KIM ACTI başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım...

Milletvekili Adayları Nasıl Belirleniyor, Milletvekili Mi, Lidervekili mi ve Bağımsız Adaylar? (FATİH TANER VURAL) 8 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. MİLLETVEKİLİ ADAYLARI NASIL BELİRLENİYOR, MİLLETVEKİLİ Mİ, LİDERVEKİLİ Mİ VE BAĞIMSIZ ADAYLAR ? başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım .

Başkan Erdoğan ve Gelişmiş Demokrasi (FATİH TANER VURAL) 7 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. BAŞKAN ERDOĞAN VE GELİŞMİŞ DEMOKRASİ başlık yazımı görüşlerinize sunarım

Merhaba, Artık Siyasal, Sosyal, Demokratik Yayımlarımı Aşağıdaki İnternet Adresinde Yayımlayacağım (FATİH TANER VURAL) 7 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba, artık siyasal, sosyal, demokratik yayımlarımı aşağıdaki internet adresinde yayımlayacağım , görüşlerinize sunarım .

Türkiye Yüksek / Büyük Adalet / Hukuk Meclisi (FATİH TANER VURAL) 8 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba.. TÜRKİYE YÜKSEK / BÜYÜK ADALET / HUKUK MECLİSİ başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım .

Gelişmiş Demokrasilerde Nasıl Oluyor? (FATİH TANER VURAL) 9 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. GELİŞMİŞ DEMOKRASİLERDE NASIL OLUYOR ? başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım.

Amasra Kömür Ocağı Faciasında Son Durum : Bir Mühendis Bütün Gün Oturduğunu Söylemiş ve Yönetim Sistemi Nasıl Olmalı (FATİH TANER VURAL) 9 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. AMASRA KÖMÜR OCAĞI FACİASINDA SON DURUM : BİR MÜHENDİS BÜTÜN GÜN OTURDUĞUNU SÖYLEMİŞ VE YÖNETİM SİSTEMİ NASIL OLMALI başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım .

Zarüretler / İhtiyaçlar Çözüm Yolları Doğmasına Sebep Olurlar ve Gelişmiş Demokrasi (FATİH TANER VURAL) 11 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. ZARÜRETLER / İHTİYAÇLAR ÇÖZÜM YOLLARI DOĞMASINA SEBEP OLURLAR VE GELİŞMİŞ DEMOKRASİ başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım .

Ödemeler Dengesinde Ciddi Sorunlar Varmış ve Gelişmiş Demokratik Yapı Nasıl Gelecek (FATİH TANER VURAL) 12 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. ÖDEMELER DENGESİNDE CİDDİ SORUNLAR VARMIŞ VE GELİŞMİŞ DEMOKRATİK YAPI NASIL GELECEK başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım ..

Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerine Yargı Yolu Açık mı? (FATİH TANER VURAL) 14 Kasım 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Merhaba. CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMELERİNE YARGI YOLU AÇIK MI ? başlıklı yazımı görüşlerinize sunarım

GELİŞMİŞ DEMOKRASİ : BATI VE BİZ NE DURUMDAYIZ

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © FATİH TANER VURAL, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 11:29:31