Gene gel gel gel. / Ne olursan ol. / ... / Umutsuzluk kapısı değil bu kapı. / Nasılsan öyle gel. -Mevlânâ |
|
||||||||||
|
Mezun oldum elbet, hüznümden bir kep bile atamadım... Yandım, yanıldım, kırdım, kırıldım, pişmanım, Hepsinin ortak paydasıydı benim acıyan kalbim... Hiç yapmak istemezdim hataları, karmakarışıktım... Yazdığım şiirleri, düşlediğim tasarımları, dostlukları, Sanatı, tiyatroyu, sahnenin sonsuzluğunu, hayatı, Yeşilden maviye yolculukları, o parlayan cennet gözlerini, Hiç unutamadım, ışıl ışıl bir çocukluğun masalını, İçimde sakladım, bir gün duyar da, gelirsin diye... Birlikte hissederiz dedim, avundum kendi kendime... Seviyordum elbet, sevmek suç değil ki, belki de sen... Görmüyordun benim gördüğüm rüyayı hakikatinde... Karmakarışıklığım, üniversite yolunda söylediğim şarkılar, Hepsi sonsuzluğumda birer iz oldular, bakışların gibi, Susuşların, kaçırdığın gözlerin gibi, her şey sessizdi... Sana verdiğim sonsuz değer git gide büyüyordu, Ve ben sana anlatamıyordum içimdeki masalı, Evrendeki kıpırtılar, Allah'a dualarımdı, Sana seslenişimdi şiirlerim, bilmiyordun... Bitti diyorlar bana, her şey bitti, oysa ben hâlen buradayım. Gemikonağı'nın sokaklarında, şiirlerim, şarkılarım duyuluyor. Sen gittin, kalabalığın içinde yalnız, fırlattın hayallerini, Gökyüzüne ulaştılar, yeni bir başlangıç aradın, Umutlara yolculukların başladı, yalnız gerçeğe, Oysa bizim masalımız vardı, sen sahte ışıklar arasında, Siyah pelerinini giydin ve karanlığa doğru bir adım attın, Rüyalarında olmak isterdim şarkılarımla, şiirlerimle, Bir deniz kıyısında düşlerken, rüzgâr olmak isterdim, Seher vakti gelmeni ve masal cennetimize gidelim demeni, İsterdim düşlediğim, denizin kıpırtılarında duyduğum, Dalgalandığım derinlerde seni bulmuştum, gözlerini, Hislerini, duygularını, çocukluğunu, inançlarını, varlığını, Sevmiştim, içten içe yayılan bu gönül semasında, Allah'tan hep bu Aşk'ı diledim, her güzelliğin Aşk'ını, Her rahmani yaratılana olan Aşk'a seninle sarılmak... İşte o Aşk'ın derinliklerinde, sonsuz bir sevgiyle sevmek, Sevdikçe sevmek, seni seviyorum'un üstünde bir dille, Öylesine sevmek ki bu, böyle bir sevmek görüşmemiştir. Yedi sene, gönlümün feryadı, figanı, hasreti, özlemi, Dağları aştı, gökyüzünü aştı, atmosferi aştı, yıldızları aştı, Bir de Dünya'nın Dertlerine üzüldüm, karanlıkların zulmüne, Yalanlara, yalancılara, tuzaklara, uçurumlara üzüldüm. Sen benim için sonsuzluğun kurtuluş cennetisin, Birlikte, yeni bir dünya için değil, sonsuz bir masal için, Hakiki, yalansız sevgi için, adalet için dua edelim, Hakk'a, hakikate değer verelim, sevelim, sevilelim... Her şey bitti, ben hâlen buradayım... BİTMEDİ! MUSTAFA KEMAL İZGİ / 30 Hzr Cts 2012 / 16:30 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti / Lefke...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa Kemal İzgi, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |