Dilerim, tüm yaşamınız boyunca yaşarsınız. -Swift |
|
||||||||||
|
Say ki; Fakirim Kimsesiz,Naçar Say ki Sensizim Sayki Sessizim… Yalancı ve Kaba. Yansın bensiz gezdiğin Şehir,Kasaba… ! Tek dileğim olsun:Bir Koç Sadece bir Koç Sadık,Sabırlı,Güzel Fedakarlığı aksın Kahverengi Gözlerinden Minik Ellerinden Topuklarından… Varsın Aslan Kendini Tek Kral sansın Benim ki ben desin Akik taşı kırılsın Alemler içinde Aklına yansın.. ! Tut ki; Akrep çatlasın Hasetinden Akıtsın zehrini İnlesin Derman.. Dostsuz kalsın,Kibirden Ben bir Balık olayım Yüreğinde; Güneş Taşlı Alık,durgun,Avare. Tamamlasın eksiğimi Yamalasın dikişimi Çoğaltsın neslimi İkizler ikilerken; Neşeye uzansın İtibara,şöhrete Başaklar olgunlaşmadan Kök üstünde. Topazla içiçe Vediç uygulamasında…. Terazi çekemesin mutluluğumuzu İbre çakılsın yuvasına. Ümitsizlik kapısını Yaya takmalı fırlatmalı Gergin,Hırslı.. ! Oğlaklar düşedursun Kovaya; baygın, Suya hasret,sıcak Sade olsun ömür İki ten içiçe… Yengeçler kıskaçları ile Boğayı kovalasın Ben Bir Balık olayım… Ellerinde: Alık,Durgun,Avare… ! Tamamlansın Dolunay Koçum olsun bir koç Erenler,Kırklardan hediye… Yantra yanılmasın bu kez Simetri gerçek olsun Sevdaya,Rüyaya… İkimizin Rengi Yeşil olsun Fıstık yeşili Hemde…. Saçların Zerdeçal …. İsmin Aydan etkilensin Birde Su perisi mana katsın Ruhumuz yoklukla pençeleşirken Yeniden doğsun umutlarımız Selenit Ve Yeşimle döşeyelim aşkı Bir Koçum olsun Sadece Bir Koç Yakut ağızlı İnci Gözlü, Peri yüzlü, Ben Balık olayım; Düşlerinde; Kılçıklı,Kıllı,İri, Saçlarım dağınık Rüzgarda Alık,Durgun,Avare….
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Servet Alkan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |