Yüz kişinin içinde aşık, gökte yıldızlar arasında parıldayan ay gibi belli olur. -Mevlana |
|
||||||||||
|
Nuh tufanı yeniden kapladığında yeryüzünü, hiç bir şey kalmayacak geriye.. Hiç kalmayan aşklarımız, dostluklarımız, anılarımız ve merhametimiz gibi.. Benim kelimelerim sessizliğe yazılmıştır.. Bakmayın yorgun yüzüme, hepimizin yaşadıklarının aynısı yüz çizgilerimde saklı olanlar.. Bin yıllık hayatlar gibi ölümsüz, bir nefes sonunda yok olacak kadar sıradan.. Benim kelimelerim boşluğa yazılmıştır.. Bakmayın hep aşkı anlattığıma.. Biraz da olmayanın içinde var olanı aramak değil midir hayat dediğimiz yolculuğun özü.. Benim kelimelerim geceye yazılmıştır.. Gündüz okuduğunuzda, gün ışığında var olan her şey gibi anlamsız gelecektir belki de.. Eğer kalpleriniz de izi kalsın isterseniz, gece yarılarında okuyun bu kelimeleri.. Benim yalnızlıklarım, benim sırlarım, benim korkularım, benim aşklarım leyl' in siyah boyasına yazılmıştır.. Aramayın boşuna, gün ışığında bulamazsınız.. Anlatacaklarım belki ısıtmayacak içinizi, hatta daha çok üşütecek kalplerinizi.. Tıpkı yaz ortasında üşüyen ellerine sıcak soluğunu üfleyerek ısınmaya çabalayan bir tinerci çocuk gibi, belki siz de üşüyeceksiniz kelimelerimde.. Bu kelimeler, hiç kimse olmak isteyen bir adamın düşleridir ve her zaman yok olana yazılmıştır..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Ahmet Savaş, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |