Sanat hem bir coşma, hem bir yadsıma işidir. -Camus |
|
||||||||||
|
Adam seçmişti ve gitmişti. Bitmişti.. Kadın ağlatma beni diyordu, Çünkü biliyordu gözyaşının ne demek olduğunu Sev dedi, hadi sev beni.. Adam hem sevdi hem gitti. Kadın gözyaşlarına dönüştürdü adamı, Akıtıp uzaklaştırmıştı gözlerinden.. Adam bilmedi, Elveda demekti gözyaşı.. Vedalaştılar son defa.. Kadın uzunca ağladı, bitmesi zordu Büyüktü sevgisi.. Akıtabildiğince akıttı gözyaşlarını.. Sonra derince bir nefes aldı, İçine çekti baharı kadın.. Beyin verdi komutu, gülümse artık Sesi yükseldi müziğin, Işıklar yine aydınlatıyordu karanlık yolu, Yine tepeler vardı başka bir şehirde, Ve yine huzur, Yine söylüyordu babazula; Bir sana bir de bana şarkısını..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © şirin aydın, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |