Yaşamak için topu toplam altı haftam kalsaydı ne mi yapardım? Tuşlara daha hızlı basmaya bakardım. -Isaac Asimov |
|
||||||||||
|
Kendimden bıktığımdan beri.. Ne gamsız muhabbetim Ne hüzün dolu aşkım var şimdi.. Olsan da olmasan da Gelsen de gelmesen de Görsen de görmesen de Gam ve kedere bulanmış bir ‘derd-i derûn’un sancısı var Ben’de.. Ne kahverengi nazarlara yetişmek için koşan ayaklar ne bir güvercin kanadı gibi çarpan yürek ne de zırh gibi kuşandığım heyecanlar kaldı.. Hayalimde ve düşümde Sevincimde ve hüznümde Bir çocuğun gözlerinde Her pencerenin arkasında Yeni güne doğan şafakta Kalemimin ucunda Okuduğum her satırda Bugünümde ve yarınımda Sen vardın.. Ben Düş’tüm Despina Bütün kalelerim düştü.. Yalnızlık sancağını taşıyorum şimdi Her günün bitimine Sonra bırakıyorum gecenin ortasına Mahpus kederlerimi Bir giryan dalgasında akıp gidiyorlar Ve ardından sessiz bir isyan haykırıyor ‘Düşmelerim hep Senin yüzünden’…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © lütfi akarçay, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |