"Bir kitabın kaderi okuyanın zekasına bağlıdır." -Latin Atasözü |
|
||||||||||
|
“Ben sporcunun zekisi ve ahlaklısını severim” eeee!..şimdi bu bağlamda Paris olimpiyatlarındaki durumumuzu değerlendirmek gerekiyor bence!.yani diyorum ki; sporcularımız hem zekidir, hem ahlaklı!..neden mi; kendilerinin üstünde altın, gümüş, bronz alan diğer ülkelerin sporcuları ile kavga- dövüş falan etmemişlerdir!.az şey midir bu allasen!.onların bu davranışı; ahlaklı olduklarının ispatıdır!..açıkçası, hepsi ile gurur duymalıyız bundan!.. gelelim zeki oluşlarına!.. bence özelikle altın madalya kazanmak istemediler!..nedenine gelince: günün birinde, birileri ortaya çıkar, kazandığımız altınları elimizden alır diye düşündüler herhalde!.belli mi olur yani!.ülkede dolandırıcılar, hırsızlar, yan kesiciler öyle çok ki; çalarlar korkusu ile altın maltın kazanmak istemediler!..gerçekten kutluyorum, bütün sporcularımızı!.şaka falan değil ha!..resmen kutluyorum!. olunca, böyle sporcu olacaksın işte!..hem zeki, hem ahlaklı!.. öpüyorum hepinizi; mucukssss!...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Tayyibe Atay, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |