Bilen sever. -Leonardo da Vinci |
|
||||||||||
|
Seval Deniz Karahaliloğlu Bir nefes alıp verme uzunluğunda kaldım bu dünyada, Sıcak bir dokunuş uzaklığında, Serin pastırma yazlarının öğleden sonralarında, Takılı kalan gülüşlerin hafifliğinde, Bir nefes alıp verme uzunluğunda kaldım bu dünyada Beyaz perdeye yansırken hayatımın hikayesi, Karanlık salonun en arka koltuğunda uyuklarken, Ve yıldızlarla donanmış bir gecede, Gökteki elmaslardan biri olma düşleri kurarken, Bir nefes alıp verme uzunluğunda kaldım bu dünyada Kaçamak bakışların utancıyla, Henüz güller açarken yanaklarımda, Paylaşılan sıcaklığın anıları hala tazeyken, Hem de yeni açmış bir gonca kadar, Canlı hissederken kendimi, Bir nefes alıp varma uzunluğunda kaldım bu dünyada. Bir öpüşün sonsuzluğunda, Uçucu sözlerin pembe yalanlarında, Yorgunluk göz kapaklarıma inerken, Üstelik hala 20’li yaşların kavak yelleri eserken yaşlı başımda, Bir nefes alıp varma uzunluğunda kaldım bu dünyada Tam da ayrılırken, Sanki hırsızlamasına bir sigara içimi uğramış gibi, Hani kapı önü sohbetlerinin dayanılmaz kısalığında, Daha yapacaklarımın kaygısı yüreğimi kavururken, Bir nefes alıp verme uzunluğunda kaldım bu dünyada. Eğer şanslıysam, Ayrılırken bir kaç güzel fotoğraf alırım yanıma, Uçup giden anılardan arta kalan, Bir tutam gülüş, Taze kesilmiş otların kokusu, Bahar sabahlarının mahmurluğuna karışan güneşin sıcaklığı, Kocaman bir öpüş, Mutlu anılar, Sevdiklerimizle paylaşılan… Huzurlu bir teslimiyetle ayrılırken, Asla hiçbir şeyden pişman olmamanın rahatlığıyla, Bir nefes alıp verme uzunluğunda kaldım bu dünyada, Ve göz açıp kapayıncaya kadar geçti diyeceğim son anımda…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Seval Deniz Karahaliloğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |