Her insanda insanlýðýn tüm durumlarý vardýr. -Montaigne |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Bir daha göremeyeceðim düþüncesiyle Herkesi süzdüm þöyle, inceden inceye Baktým ki kiminde yüreðim burkuldu Kimindeyse kahkaham, maðmadan duyuldu Sonra atalara uyarak çuvaldýzý aldým elime Ve çektim kendimi amansýz bir muhâsebeye “Ne yaptým ne yapamadým?” suâliyle... Meðer ne hatakârmýþým, anladým Echâle dahi korkarým taþ çýkarttým Ýnsan bu ya, iyiliklerini de düþünür Bu sayede teselliye bürünür Umarým vardýr benim de bir iki iyiliðim Yoksa eðer, halim periþân derim Hatakârýn yapacaðý özür dilemektir Kabül olmazsa boyun eðmektir Ben de hepinizden özür dilerim Kabül deðilse, boynum kýldan incedir derim Yadigârým olsun benden size bu çuvaldýz Ancak böyle hakk yolunda dururuz Unutur muyum hocam hiç sizleri Adam eden deðil miydiniz bizleri Ýlim yolunda cenk ve cidâli öðrettiniz Yaktýðýnýz meþâleyi asla söndürmeyeceðiz Ýyiliðiyle, hatasýyla bir Ceyhan geçti dört yýlýnýzdan Ve þimdi ayrýlýyor, hüzünle, aranýzdan Ne olur hakkýnýzý helâl ediniz Umulur ki cennetin kapýsýndan beraber geçeriz..
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Ceyhan ÖZTÜRK, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |