Uygarlık, gereksiz gereksinimlerin, sonsuz sayıda artmasıdır -Mark Twain |
|
||||||||||
|
Yüreğimin nefretini salıyorum gecenin karanlığında Ağlayan gözlere nefes oluyorum bilmeden Görüyorum uzaklarda bir yerde senin bulunduğun yeri Ama elimi uzatıpta alamıyorum seni oradan Kendi kendime bakıp kalıyorum öylece Tertemiz bahçelerden topladığım çiçekler Sokaklardan çaldığım enfes sesler İnsanların üzerinden söküp aldığım kokular Hiçbirisi yetmiyor senin bana dönmen için Alışmaya çalışıyorum sensizliğe ve seni sevmeye Fakat olmuyor sensiz yaşamıyor ki bu yürek Ama ne çare ki ben beklemeye alıştım bir kere Bekleyip zamanın işlemesini seçtim Seni seçip her şeyin bir çırpıda bitmesi yerine Yıllar boyu bekledikten sonra ölümsüzleşen sevdamla Seni bütün kuvvetimle kucaklamayı arzuluyorum Dilerim ki bu süre kısa olur da çabuk dönersin bana Doyasıya sarılırsın bana hem de ölümsüzleşen bir aşkla Severiz birbirimizi hiç olmadığı kadar yüreklice Ve anlarım seni sevmenin yüceliğini
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Barış Ünlü, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |