İnsanların arasında yaşadığımız sürece, onları sevelim. -Andre Gide |
|
||||||||||
|
Gecenin karanlığında esen soğuk rüzgar unutturdu sensizliğimi Gecenin karanlığında bana bakan gözlerin verdi yeni hayatımı Ama şimdi ki yokluğun öyle acı ki sevdiğim Hiçbir dermansız yara öldürmez oldu beni Bak şimdi gece çöktü üstüme bir örtü gibi Ve sardı tüm kötülükler bedenimin her yerini İşte bu yokluğunda attı beni derin kör kuyulara Çıkamaz oldum sensiz bu derinliklerden Hadi gel elimden tut desem tutar mısın? Gözlerime bir çocuk masumluğunda bak desem bakabilir misin? Kalbimi eline alıp sevebilir misin ilk gün ki gibi Ama bak ben seni her zorlukta seviyorum Karşıma hangi engel dikilse de şartlanmışcasına Seviyorum kalbini, gözlerini, saçlarını Biliyorum aslında benden ayrı olsanda beni ne çok sevdiğini Biliyorum beni ilk gördüğünde kalbinin nasıl attığını Ama şimdi ki halimize bakıyorum da Bir küçük kıvılcımla savurmuşuz kendimizi uzaklara Ayrı düşmenin acısını çekse de ruhumuz ve bedenimiz Aslında ben seni sen de beni özlüyorsun her gece Ama anlamsız kavgalar açtı aramızdaki uçurumları Hadi gel çal yine kapımı bir gece Açsın kalbimdeki gömülü çiçekler Sevgimiz aksın damla damla yüreklerimize Güzelliğini sensiz yaşlanmış kalbime unutturmadan Gel yağmurlu bir günde yüreğime akarcasına Tut ellerimden baharı getirerek Ve sar ruhumu, bedenimi bir bakışınla Sensizlikte kışı yaşayan kalbime dönüşünle getir baharı, yazı Getir ki bileyim döndüğünü hep benimle kaldığını Ama tanrı sensizlikte unuttursa da bana yaşamayı Yüreğim acılara oyuncak olsa da Gençliğim gidişinde bir gece de solsa da Zili çalmadan, yüreğime haber vermeden gel. Yoksa her gece yakacağım yüreğimi kor ateşlerde cayır cayır Ve seni göremeden gideceğim sessizce ötelere doğru dört kollunun üzerinde Sen de sadece ağlayışlarınla kalacaksın ardımda Hadi bakışında hayat bulduğum güzellik Gecenin bitmesine daha çok varken Gel güneşin doğması gibi kalbime de Bitsin döktüğüm yaşlar bitsin sensiz yaşadığım haram geceler Gözlerine bakarak ruhundaki güzelliği ve kalbindeki aşkını yaşayıp Sarayım seven ruhumu seninle Yeryüzünün her yerinde aşkı tadan tüm sevenlerin sahibi olarak…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Barış Ünlü, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |