"Kirazlar ve dutların tadını çocuklar ve serçelerden sor." -Goethe |
|
||||||||||
|
Yepyeni bir gün daha doğuyor İçinde senin olduğun hayallerle var oluyorum Yeryüzünde yalnız seni görmeyi diliyorum Sonsuz bir günü yaşayıp yine sonsuz olmayı yeğliyorum Bir güneş gibi üzerime çöken sevdanla Yeniden can buluyor bedenim Bulutlar gibi uçsuz bucaksız olan gözlerinle Yeniden görüyorum tertemiz bir dünyayı Acı vermiyor bana sevdan Hissettirmez oluyor en kederli acıları bana Gözlerine bakarak, dudaklarını öperek, Bedenindeki şehveti yaşayarak Geçiriyorum en mutlu ve en günahsız bir günü Sadece sen oluyorsun etrafımda Diğer canlılar hayvanlar, ağaçlar ve insanlar Hiçbirisi senin kadar güzel değilken Mutluluğu yaşıyorum gökyüzünün doruklarında Yalnız sen ve ben oluyoruz dünyada Başka hiçbir canlıya yer vermeden Yaşayıp gidiyoruz akrep ile yelkovanı unutarak Ama an oluyor ve bir acı saplanıyor kalbime Çünkü gün bitmişti... Çünkü sensizlik yine beni sarmalamıştı Ve yokluğunla beraber gidiyordum derinlere Mutlu mesut yaşadığım bir günden sonra Yok oluyordum bir toz bulutu gibi Cehennem ateşi gibi yanıyordu yüreğim senden ayrılışımla Yine tutsağı olduğum denizlere gidiyordum Ta ki yeni bir günün doğuşuna kadar Ta ki yeni doğan günde senin için denizden çıkasıya kadar Ta ki her günün sabahında senin için beni alan denizde var olup Günün sonunda senin için denizin esiri olana dek Bu bir devir daimdi ve ben her gün senin için doğup Yine senin için son oluyordum Çünkü ben gerçeklik değildim Çünkü ben senden ibaret bir varlıktım Çünkü ben senin hayallerinde var olan bir periydim Ve öylece yalnızları oynayarak gidiyordum denize Yok oluyordu bedenim parça parça Dünyayı var eden 4 element bile yetmiyordu beni kurtarmaya Ve ben de öylece sesimi kesip gidiyordum Sadece yalnız olanların uğradığı bu denizde son buluyordum Yalnızların sahibi olarak...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Barış Ünlü, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |