İnsan gülümsemeyle gözyaşı arasında gidip gelen bir sarkaçtır. -Byron |
|
||||||||||
|
Bana gitme diyor yârim Gitmemek elde mi yâre Bir yanda ayrılığın ağır acısı Öte yanda kavuşma sevinci Buruk iç’e, dolan aydınlık Ve yârin anlamsız çığlıkları Hüzün nidaları yükseldi Yârin ayrılık kollarında Bir rüzgâr gibi geldi geçti Birliktelik şimdi ayrılık Bir ayrılık ancak bu kadar Acı ve sevinç iç içe hayret Ayrılıkla başlayan hasret Ve sevinçle başlayan ayrılık Hiç kimse anlatamaz o anı Yaşanır bu hüzünlü sevinç Sözün anlamsızlaştığı Anlamların anlamlaştığı Sen kalmak için gelirken Ben gitmek için gelmiştim Hiç bilemediğim bu güne Bu kadar anlam vermemiştim Anlatılacak bir his değilmiş ki Dokunmakmış içten yükselene Sadece bana özgü değil bu his Sevilmelerin yaman çelişkisi Ayrılıkta kavuşmak aynı acı Sonda hüzünlü sevinç feryadı Unutmak kolay mı sandın Gözlerimin feri sende kaldı Dönüşü olmayan ruhum Yolumun sonu ve başlangıcı Anlamsız hıçkırıklarında anlam Bu çığlıklar gidenin gelmeyişidir Bir daha dönmez senden ayrılan Dönseydi eğer, olmazdı hayat Süzülürken yârin kollarından Giderken sevgiliye usul usul Bir yanım hüzün bir yanım sevinç Tuhaf bir yaşamın ölüm senfonisi
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Muhammed CAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |