"Gülün dikene katlanması onu güzel kokulu yaptı." -Mevlana |
|
||||||||||
|
Hep böyle mavinin yankısı vuruyor neylerin sesine Kanunlarda mavi tutuşup yanıyor!!! Kan kardeşim dün geldi İstanbul’dan.. İyi değil.. Durduk yerde ağlıyor.. Avuçlarımda sana martılar getirdim diyor, Avuçlarına bakıyorum!! Bomboş! Bilekleri kesik.. Belki başarısız bir intihar! Sabahtan akşama dek Picassovari resimler çizip duruyor Ne çizdin diyorum Seni çizdim diyor Ve tuhaftır resimlerinde bedenim var, ellerim yok bacaklarım, ayaklarım yok denize doğru yollar boyunca koşmak koşmak ister(d)im oysa ben! yüzümü çizmiş, yüzümde gözlerim yok!! Ve hiçbir tabloda sesim yok! Müzikten olmalı Bu müzik Akla zarar! Bu gönlü delip geçen Keman sesleri Bir yerlerde unutulan zaman.. Acısı yürekte közlenen sevda Göz yaşı ve kan! Bu rüzgar, Bu dalgalar.. Bu hasret.. Bizi deli ediyor.. 21.08.2002
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ebru, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |