..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Zamaný gelen bir düþüncenin gücüne hiçbir ordu karþý koyamaz. -Victor Hugo
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > Serdar ULUSOY




13 Aðustos 2010
Sonumsun,bensin,canýmdan Ötesin  
Serdar ULUSOY
Aþk böyle bir þeymiþ iþte..Her dakika insaný aðlatan bir þey.Anlatamayýnca sýkýntý yapan bir þey,Kelimelerin yetersiz kaldýðý bir þey.Sen benim içimden kopansýn. Bensin! Canýmdan ötesin.


:DJDF:
Hayatla mücadelemin son demlerindeydim,benibulduðunda.Kabullenmiþlik,býkkýnlýk,çaresizlik,bazende mutluluk.Hapistim ben.Küçük bir zindan düþün,en yukarýda da bir pencere…Ýþte o benim elimde kalan tek mutluluðumdu.Oda yaþamak.Yaptýðým saçma fedakarlýklarýn kurbaný olmuþtum.Artýk hiçbir yere gidemezdim.Aklým artýk o küçük pencereden,kaçýp gitmeyi düþünmeye baþlamýþtý.Kendimi bulmalýydým.Küçük bir umutta olsa týrmanmaya baþlamýþtým.Arada bir elim kayýyor,oraya geri düþüyordum.Ama çýkmalýydým oradan,ne olursa olsun.

Uzun uðraþlar sonucunda ulaþmýþtým pencereye.Ellerim,dizlerim kan içinde kalmýþtý.Ama mutluydum ulaþtýðým için…

Ama o pencere o kadar küçüktü ki,býrak geçmeyi elimi zor çýkarýyordum dýþarý…Olmadý! Ve yine umudumu kaybetmiþtim,zayýftým.Kendimi hiçe sayýyordum hep.Yine yapamadýn,yine olmadý.Mahkumsun iþte diyordum devamlý.

Tam aþaðýya inecekken,içeriye gözlerimi alan bir ýþýk girdi.Ýçerisi aydýnlandý.O küçük karanlýk zindan,aydýnlanmýþtý artýk.O kadar parlaktý ki, bu ýþýk ne diye bakamýyordum bile….

Bilinçsizce elimi pencereden dýþarý uzattým.Göremem ama hissederim belki diye..Ve o anda elimi tuttu biri.Öyle sýký tuttu ki ellerimden kalbime bir þey gitti sanki.Güzel bir þey…Sýcak,samimi,sihirli bir iksir gibi.Hiç bir þey söylemeden,hiçbir þey konuþmadan el ele kýrdýk o duvarý.Pencere gitti,yerinde kocaman bir kapý vardý artýk.Ama duvarý tek baþýma kýramazdým.Hala zayýftým.Bana uzanan el öyle bir güç vermiþti ki, kendime yeniden güvenmeye, bir kalbim olduðunu yýllar sonra fark etmemi, saðlamýþtý.En derinime iþlemiþti bir anda.Gözlerim hiç böyle görmemiþ,kulaklarým hiç böyle duymamýþtý..Ya burnum? Aldýðým o inanýlmaz koku beni kendime getirmiþ ve gerçeðin ne olduðunu göstermiþti.Kalbim yerinden çýkacak gibiydi. O el, bütün bedenime iþlemiþ adeta “ ben ” olmuþtu.Aslýnda o kadar tanýdýktý ki…Hem çok yabancý, bir o kadar da tanýdýk.Kalbimi tümüyle teslim etmiþtim.Kendime güvenim gelmiþ,mantýklý düþünmeye baþlamýþ ve kendimi sevmemi saðlamýþtý o el.Daha yaþamadan, mutluluðu hissettirmiþti bana.Sanki geleceði duyar,görür gibiydim.

Ama daha önceden yaþadýðým hiçbir þeye benzemiyordu.Kiþiliðini,benliðini kaybetmiþ ben,yürümeyi yeni öðrenen yada yýllarca kör yaþayýp, bir anda gözleri açýlan biri gibi mutluluðu ve huzuru yaþamýþtým.Kalbime bir þeyler oluyordu.Biraz sýkýþýyor,biraz hareketleniyor, bir anda çok hýzlý atýp bir anda tekrar yavaþlýyordu.Ýçim içime sýðmýyordu.O ele dokunduðumda aðlamaklý oluyordum her seferinde…Ama üzüntüden deðil.Tarifsiz bir mutluluk ve inanýlmaz bir sevgi baþlamýþtý içimde..Bana her dokunduðunda,yenileniyordum sanki.O ele sýmsýký tutundum,ben.Yýllarca beklediðim benliðim,kiþiliði benim.Damarlarýmda dolaþan aþkýn,tutkunun,þehvetin,sadakatin ta kendisiydi o.Elim,kolum,gözüm,kulaðým,bütün bedenim,kalbim,kaným,her þeyimdi o benim.Ve þimdi öyle mutluydum ki o elde beni býrakmak istemiyor.Benim hissettiklerimi hissediyor,benim duygularýmý duyuyor oda.

Gözlerimi bu hayata tamamen yumduðum günde, o eli tutmak istiyorum.Ýçimdeki aþkýn,baðlýlýðýn bir tanýmý yok.Olmadýðýnda nefes almakta zorlandýðýmsýn.Gözlerine baktýðýmda düþüp bayýlacak gibi oluyorum sanki.En duygusal anlarýmýzda,en arzulu dakikalarda o gözler bana her þeyi anlatýyor.

Geldin…
Beni aldýn.Beni çekip kurtardýn o bataklýktan!
Gördüm…Aþýk oldum!
Kalbini gördüm.Aðzýný,burnunu,gözlerini gördüm.
Kokladým!
Tarifi olmayan,aklýmý baþýmdan alan o kokuyu ciðerlerime çektim.Uyuþtu,ellerim ve yüzüm.
Sevdim!
Sözlerini,dokunuþlarýný,kalbini…
Baðlandým!
Bir anda…Koþulsuzca,sorgusuz ve yargýsýz sadece seni istedim,baðlandým.
Hissettim!
Ýçimde,en derinimde..Sýcaklýðýný
Öptüm!
En sýcaðýndan,en içteninden.
Ve adadým!
Ömrümü,hayatýmý,kalbimi,her þeyimi!

Aþk böyle bir þeymiþ iþte..Her dakika insaný aðlatan bir þey.Anlatamayýnca sýkýntý yapan bir þey,Kelimelerin yetersiz kaldýðý bir þey.Sen benim içimden kopansýn.

Bensin!

Canýmdan ötesin.




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Dündar Taþer'in Büyük Türkiyesi
Bayýndýr Ýl Olmuþ Haberimiz Yok!
"Sultan - Üþ Þuara" (Þairlerin Sultaný) Necip Fazýl Kýsakürek
Benim Sýrrým
Baþbuðum Demek Yürek Ýster

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Delikanlýmýsýn..? , Kývýrcýkmý..? [Eleþtiri]
Ballý,nallý,güllü Þimdide Ak - Kurtlar Türedi [Eleþtiri]
Referanduma Dirisi Yetmez,ölüsünüde Kaldýrýn [Eleþtiri]
Gözü ve Kulaðý Kirada Olmayan Baþým [Eleþtiri]
Hayýrlý Ýþlerde Yarýþalým,ayrýk Otu Olmayalým [Eleþtiri]
Yüzünüzün Akýyla Haklandýnýzmý? [Eleþtiri]
Hesabý Olanlara Selam Olsun [Eleþtiri]
Aldattýnýz, Kandýrdýnýz, Parçalýyorsunuz. Sýradaki Ne Hemþerim? [Eleþtiri]
Timsah Gözyaþlarý Meslek Olmuþ [Eleþtiri]
Sabun Leventeden,para Avantadan [Eleþtiri]


Serdar ULUSOY kimdir?

Kolay olmadý bu yaþa gelmek, saniyeler dakikalar boþa geçti ömürden gitti gibi görünsede;bu yaþa gelmenin bedelini alnýmdaki kýrýþýklýklarla ödediðimi düþünüyorum. Ýnsan olmamýzýn getirdiði özellikten olsa gerek kimi zaman boþluklara düþüp hatalar yapýldýðý gibi benimde hatalarým olmuþtur. Bu hatalarýmý miras kabul etmediðim gibi savunmadým hatta savunmayýda düþünmedim. Bunlarý kötü hayat tecrübeleri olarak hayatýma yön vermede yeterince kullandým yada kullanamadým bu ayrý bir mesele lakin yaþamýmda kaderimi deðiþtirmiþ bazý hadiseler yüzünden de olumsuzluklara kapýlýp hayata küsmedim, depresyona girmedim sürekli yarýnlarýn daha güzel olabileceðini hayal ederek daha mutlu daha güzel günleri yaþamanýn benim hayatýma nelerin yön vereceðini sürekli düþünerek bu yaþýma geldim.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Serdar ULUSOY, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.