İçine koyabileceğin bir karanlığın olmadan, bir ışığın olamaz. -Arlo Guthrie |
|
||||||||||
|
Yapacak bir şey yok Kaybettim bu gün bir sevgiliyi. Ellerinden tadacağım ölümü, Gözlerinde göreceğim sonumu Bıraktım bir denize... Bıraktım hüzünlerimle doldurduğum Bir hayalsizlik havuzuna Sevdiğim gözlerini, Hayalini ve Gül yüzünü... Ben kendimi ondan bulmuşken Unuttum sevmeyi de, Sevilmeyi de... Ne kadar acı da olsa Kendimi sevdama yenik düşürmek. Çaresizce sarıldım Bir hayale... Hayat dolu sarılıyorken sevdiğimin Bir gülümseyişine Şimdi ağlayan ellerime Bakınmakla yetiniyorum. Bir bulut gibi kapladı, Sardı beni iklimler... Kah üşüttü dondurucu bir soğukta Kah ısıttı tenimin gevrekliğini Bir sıcaklıkta. Yazılsın isterdim Her bir yere aşkımı, Ama ne yazacak kalem buldum, Ne de yazacak bir kağıt... Sessizce ağladım ardından Gözyaşlarımı sessiz ve usulca Düşürdüm yere... Bir şişenin dibinde hissettim onu Ve aynı şişenin alkolünde Bıraktım damarlarıma hüzünleri. Bir fısıltı gibi Çağırdı beni ölüm kollarına Usulca okşadı saçlarımdan Sessizce saldı beni Derin kederler okyanusuna Yapacak bir şey yok bu gün Usulca ölüme giderken...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Barış Ünlü, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |