..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Kürtaj sadece kendileri bir zamanlar doğmuş insanlar tarafından savunuluyor. -Ronald Reagen
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Dört Yapraklı Yonca

ELCiN - Dört Yapraklı Yonca
Site İçi Arama:

- DÖRT YAPRAKLI YONCA -

Bulamadım çimenlerin içinde dört yapraklısını yoncanın Bulabilirsen şanslısın dediler. Dört yapraklı yoncalar bunlar.

Uyuyamadım Öğretmenim (Sükran Günay) Anı 

Ah! çocuklarımız ahhh! Ahhh! bizler ah!..

Gerçek? (Guvercin) İronik 

Anahtarlar hep masanın üstünde..

Kültürel Harabelerimiz Ya da Mirasımız - I (Omerta Laxus) Deneysel 

Az gelişmiş cinsel organları olan, vahşi beyaz bilge kıllara sahip yassı sayılar kabilesi tarafından bilinçaltına ve diri bedenine her açıdan tecavüz edilen, egosu parçalanan güzeller güzeli genç, soylu prenses :-(’F (biz onz kısaca üzgün ef diye

Sohbet (Guvercin) İronik 

Hayatın rengi beyaz insanlara karşı...İnsanlar ne renk hayata karşı?

Sonra Sen Geldin (Esra Güzelipek) Bireysel 

Bu, insanın içinde yaşatıp zamanla sevdiği ve kendisine çok acı verse de, neredeyse bedenine bir organ gibi eklediği, hüzün doğuran tüm uzun soluklu duyguları yerle bir eden, kısacık bir hikayedir!

Azrailim Olurdun... (kal ya da gitme) Aşk ve Romantizm 

eski siyah-beyaz bir anı

Bir Boyama Kursu Öyküsü (Kâmuran Esen) Gülmece (Mizah) 

Bir kurs, ancak bu kadar zevkli olabilir.......

Biz Üç Kardeş (Kâmuran Esen) Anı 

Çocukluğumda; hemen heryerde oyun oynayabilirdik. Tarlada, bahçede, harman yerinde, çeşme başında, derede, ırmakta ( çamaşırhanede), samanlıkta bile...Nerde olursa.

Dandini dandini dastana (Demirhan Ocak) Gülmece (Mizah) 

Tamam bu gömleği siz istediğiniz diye giydim fakat gömleğin kollarını neden arkadan bağladınız onu anlamadım??? Heyy bir dakika durun bakalım, bana yapmaya çalıştığınız iğnenin kullanma tarihini görmek istiyorum... Sizin de diplomalarınızı görmek istiyoru

Eşeği Düğüne Çağırmışlar (Kâmuran Esen) Anı 

Bu bana ders olsun. Bir daha, her “ kel ” diyeni “ gel ” anlarsam, bana da Kâmuran demesinler.

Yanmayan Bir Ampulden Nasıl Mutlu Olunur (Kâmuran Esen) Bireysel 

Sorun çıkarmak yerine, sorunlardan mutluluk çıkarmak.........

Cesaretim Yok HOCAM…! (nihal tezcan) Anı 

Geç kalmayın. İçinize doğan bir hissi bertaraf etmeyin,susturmayın. Belki içinize doğan his karşınızdakinin bu dünya da göreceği son sürpriz olabilir. Onu bu fani dünya da küçük bir sürpriz den, sevinçten mahrum bırakmaya hakkınız yok benim gibi…

zor karar ! (BİLAL COŞKUN) Aşk ve Romantizm 

Oysa aldatmak için geçerli sebepleri vardı...

adı sensin sevdamın papatyam (veysel gözüoğlu) Aşk ve Romantizm 

sevdiğim insana sesleniş

Pegasos'un Kanatlarında Yaşamak (Simten K. Ataç) Fantastik 

O kanatlar ile uçmak şansına tekrar sahip olsak biz ölümlüler, nereye doğru kanat çırpardık acaba?

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.