..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Kendi görüşlerim var -sağlam görüşler-, yine de her zaman onlara katılmıyorum. -G. Bush
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Korku Romanı
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Azmi, Bir Kadın, Bir Çocuk, Bir Bebek
İsa Kantarcı
Öykü > Aşk ve Romantizm

AZM, BİR KADIN, BİR ÇOCUK, BİR BEBEK 41 yaşındaki Azmi, hayvan tüccarıydı mutlu hayatında, sığır üretip satardı, bu işlerin içinde büyümüştü, babasının işi buydu, kurbanlık için da et ve et ürünleri üreten şirketler için. Köyde bir çiftliği vardı, tarlaları vardı. Ondan sığır satın almak için gelen bir baba ve iki oğlu vardı, kamyonla, dört sığır satın almışlardı, asmanın altında çay kahve içmişlerdi, Azmi müşterisi şişman adamı ve iki gen

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Roman > Korku Romanı
 Murat, Mevlüt, Muzaffer ve İsa  (İsa Kantarcı)

bir şeyler olsun diye beklerken, ve romana yerleştireceğim bunu: Hayatta her şey ters gitme eğilimindedir. Anladım ki hayaller kur kafanda, kafanın içinde, bir köşe kur dua köşesi gibi, tapınak gibi, böyle mutlu ol ve gerçeklerden hiçbir şey bekleme, umma, beklentiler…can sıkar, olmuyorlar zaten, güzel bir orman…öyle bir yer.. ağaçlar.. tamam, kendimi öyle bir yerde hayal edeceğim..
 Kurtlar ve İnsanlar  (İsa Kantarcı)

YILLAR ÖNCE YAZDIĞIM BU ROMANI KAYBOLMASIN DİYE KOYUYORUM SİTEYE. UYDURDUĞUMU DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. ÇOK BELGESEL İZLEDİM KURTLARA DAİR.
 Silikon Kadın  (İsa Kantarcı)

Yazdığım bir romandan bir öykü, hayatta olan her duygu var içinde.
 İki Kız Bir Erkek 14  (İsa Kantarcı)

GENÇLİK...................
 Kurtlar ve İnsanlar 6  (İsa Kantarcı)

YILLAR ÖNCE YAZDIĞIM BU ROMANI KAYBOLMASIN DİYE KOYUYORUM SİTEYE. UYDURDUĞUMU DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. ÇOK BELGESEL İZLEDİM KURTLARA DAİR.
 Silikon Kadın 2  (İsa Kantarcı)

Modern Frankenstein hikayesidir bu, korku, gerilim filmlerinin atası, ilerleyen bölümlerde çok ilginç şeyler olacak. Bu yazdığım roman yazdığım bir romanın içinde küçük bir öyküydü, ve roman roman doğurdu, ben belirlemedim, kendiliğinden çıktı.
 Kurtlar ve İnsanlar 2  (İsa Kantarcı)

Kurtlar ve İnsanlar 5  (İsa Kantarcı)

Kurtlar ve İnsanlar 3  (İsa Kantarcı)

10 
 Kurtlar ve İnsanlar 4  (İsa Kantarcı)

11 
 Tüm Işıkları Yak!  (Timur KOHEN)

‘Korkacaksınız. Dedi Muhsin. ‘Orada çok daha farklı bir şey var. Bunu siz ve diğer çocuklar da biliyorsunuz. Bahsettiğim şey cin ya da hayalet değil. Lütfen beni anlamaya çalışın. O odada hiçbir zaman hayalet ya da cin olmadı. Onu hissettim. Bu bildiğimiz bir varlık değil. Korkmuyor olmak ve yanınızda getirdiğiniz sizi koruyacak olan eşyalar sizi terk edilmiş bir evde, ıssız bir mezarlıkta ya da perili bir köşkte koruyabilir ama 5 numaralı oda da işe yaramaz. O odada kalmayın Asaf Bey. Kendinize ceza vermeyin.’ ‘’Ceza’’ kelimesini söylerken yüzünde acımasız bir gülümseme belirmişti. ‘Yapmayın. 5 numaralı oda sizi inançlarınızla vuracaktır. Düşüncelerinizi ele geçirip size farkında olmadığınız şeyler yaptıracaktır. Bu gün sizi biraz da bu uyarıları yapmak için bekledim. Artık çocuk değilsiniz. Ruh kirlendikçe odanın şiddeti de artar. Çocukken sizi sadece korkutan o şey, artık size fiziksel olarak da zarar erebilir. Bu oda sizin kitaplarınızda yer almazsa bir şey kaybetmeyeceksiniz. Bir hayalet ya da cini başka bir yerde de yakalayabilirsiniz. Başka korkunç bir vakanın olduğu yere gidip yeni bir kitap yazabilirsiniz. Bu odada kalmayın yalvarıyorum.’
12 
 Dimitri (Korku - Roman)  (Orhan TURAN)

İntikamın bekleme süresi bitti.
13 
 Psikolojik Cinayetler  (HÜLYA)

çok iyi ve sakin bir genç kızın yaşadığı korkunç acılar aklını yitirmesine neden olur ve farkedemediği psikolojik bunalım içerisine girer,fakat bunu kabullenmez,ama artık olaylar çığırından çıkmıştır ve herşey için çok geçtir.şuanda okuyucularıma yazının içeriğini anlatan bir yazı sunacam,eğer yorumlar almaya başlarsam okuyucularımla romanlarımı tüm açıklığıyla paylaşıcam.
14 
 Korkulu Ev  (Berk Furkan Pirinççi)

yazı tenha kimsenin yasamadıgı korkdugu bir yerde yalnız yaşayan bir adamı anlatmaktadır
15 
 Şifre 1. Bölüm  (mehmet)

Kabus ne acı vericiydi,uyanmak istiyordum uyanamıyordum,bağırmak istiyor bağıramıyordum,sıcaklık öylesini şiddetliydi ki vücudumun kızardığını hissedebiliyordum.şifreyi bulmamı isteyen kötü ruh şifrenin yaptığım kötülüklerde saklı olduğunu söylüyordu.Ben düşünüyorum ama bulamıyordum zaman ilerledikçe kızarıklığın ızdırap veren acısını daha fazla hissediyordum,bu cehennem olmalıydı ama değildi.Bir süre sonra beliren ruh çaresizliğimi,acı veren ızdırabımı,ağlamak isteyen fakat ağlayamayan gözlerimin yalvarışını görmüştü,bana şifrenin ne olduğunu sordu.Konuşmama bir sihirbaz edasıyla izin veren ruh cevabı bekliyordu.Ben bilmiyorum dedim kurtulmam için ya şifreyi bilmem yada başkalarına yaptığım en büyük kötülüğün kendime yapılmasına izin vermem gerekiyordu.düşündüm düşündüm hayır olmaz dedim ,kötü ruh gözüme baktı yaptığım en büyük kötülük birisini karnından defalarca bıçaklamam olmuştu.
16 
 En İyi  (Yavuz Selim)

En iyi olmak sadece bir avuntu...

son eklenenler
İki Kız Bir Erkek 14
İsa Kantarcı
Roman > Korku Romanı
Silikon Kadın 2
İsa Kantarcı
Roman > Korku Romanı
Silikon Kadın
İsa Kantarcı
Roman > Korku Romanı
Kurtlar ve İnsanlar 6
İsa Kantarcı
Roman > Korku Romanı
Kurtlar ve İnsanlar 5
İsa Kantarcı
Roman > Korku Romanı
Kurtlar ve İnsanlar 4
İsa Kantarcı
Roman > Korku Romanı
Kurtlar ve İnsanlar 3
İsa Kantarcı
Roman > Korku Romanı
Kurtlar ve İnsanlar 2
İsa Kantarcı
Roman > Korku Romanı
Kurtlar ve İnsanlar
İsa Kantarcı
Roman > Korku Romanı
Tüm Işıkları Yak!
Timur KOHEN
Roman > Korku Romanı
Korkulu Ev
Berk Furkan Pirinççi
Roman > Korku Romanı
Şifre 1. Bölüm
mehmet
Roman > Korku Romanı
Psikolojik Cinayetler
HÜLYA
Roman > Korku Romanı
Dimitri (Korku - Roman)
Orhan TURAN
Roman > Korku Romanı
En İyi
Yavuz Selim
Roman > Korku Romanı

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.