aman boşluk kalmasın
(bayVeritas) 25 Eylül 2001 |
İronik |
| |
Boğazını temizledi. (Temizlenmiştir.) “Demek beni bunun için rahatsız ettin ha!” dedi. Kaşlarını çattı. “Demek beni bunun için rahatsız ediyorsun!” dedi. Odada yürümeye devam... |
|
aptal cüce
(bayVeritas) 25 Eylül 2001 |
İronik |
| |
kendi cüceliğinin ardına saklanmış çirkin cüce |
|
felsefenin sefaleti
(bayVeritas) 9 Nisan 2002 |
İronik |
| |
“bunlar senin kendi düşüncelerin mi?”
“düşüncelerin sahiplenilir olduğuna inanmam... belki başkaları da buna benzer şeyler düşünüyorlardır...”
|
|
Öyle Dur Çekiyorum!
(bayVeritas) 28 Ekim 2003 |
İronik |
| |
bana bir aptala bakar gibi baktı ve hayır dedi, güzel elmamız için tüm kurtların birleşmesine adayacağım kendimi! dur ulan dedim, ne diyorsun sen! bir kırıkkale çıkardı dayadı burnuma. hareketlerim engellenemez dedi. engellenirsin engellenmesine bok sıpas |
|
Çünkü Yembel Çok Tembel
(bayVeritas) 29 Ekim 2003 |
İronik |
| |
yaşlı bir teyze girdi dükkana ve bir poşet sap ile iki poşet saman koydu bir kenara. bunları karıştırır mısınız rica etsem dedi ve beyni erimek üzere olan hıı tamam abla dedi.
|
|
Hiper - Reel Tanıklıklar 1
(bayVeritas) 11 Şubat 2004 |
İronik |
| |
1957 dünya kupası final maçına çıkmıştık, Fas'ta… stadyum onbinlerce kişinin bağırış çağırışıyla inliyordu. |
|
Hiper - Reel Tanıklıklar 2
İronik |
| |
amasya genelgesi için amasya'ya doğru hareket eden hareket ordusu komutanları ve mustafa kemal geceyi geçirebilmek için köyümüzde kalmaya karar vermişlerdi. |
|
Hiper - Reel Tanıklıklar 3
İronik |
| |
konya ovasındaki o dünya harikasının yapılmasına karar veren dönemin devlet adamlarına olduğu kadar vatandaşlarına da minnettar olmak gerek… |
|
Hiper - Reel Tanıklıklar 4
İronik |
| |
benim de canıma tak etmişti ama bir türlü cesaret edemiyordum… doğrusunu söylemek gerekirse bir kadına aşıktım ve bu beni hayata bağlıyordu. |
|
Hiper - Reel Tanıklıklar 5
İronik |
| |
o devlet başkanının neden ortalıktan kaybolduğunu açıklamak bana zor gelecek fakat bunu yapmak zorundayım. zamanında benim ve diğerlerinin üzerinde bir baskı vardı, doğru bu ama aradan oldukça uzun bir zaman geçti… |
|
Hiper - Reel Tanıklıklar 6
İronik |
| |
ben, zaman makinesi araştırma ve geliştirme ünitesinde asistan olarak çalışıyordum. yüzyılı aşkın bir zamandır bu aletin icadıyla alakalı teoriler, araştırmalar yapılmıştı ve biz gelinebilecek son noktaya geldiğimize inanıyorduk. |
|
Hiper - Reel Tanıklıklar 7
İronik |
| |
koskoca gezegen neden yok oldu diye bana soruluyor olması çok enteresan… ben yok etmedim! hayır, bütün o olup bitenlerle benim hiç bir ilgim yok… ama her şeyi gördüm, duydum…
|
|
|
edebiyatın kucağındaki edebiyatı ben sevemem...
başka da bir edebiyat yok zaten...
geri kalan yazıdır heralde?
|
|