..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bir gün karşıma biri çıkacak ve bana: "Herşey olması gerektiği gibi olmaktadır, efendim" diyecektir. -A. Ağaoğlu, Yazsonu
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Fikret Dündar
Fikret Dündar - Gönül pınarlarımdan
Site İçi Arama:

Şiir
  Mecburum Ben Sana (Fikret Dündar) 18 Temmuz 2006 Bireysel 

Nasıl, nasıl küt küt atıyor, Şu kalbim bilseniz bazen. Delicesine ! ................................

Hepsi Yalanmış Meğer (Fikret Dündar) 29 Haziran 2006 Anı 

İnsanlar gerçek olmayan duyguları ile bir çok kişiyi şu veya bu amaçla aldatabilir, onların temiz hislerini kendi amaçlarına , bir süre için hizmet eder hale getirebilir. O iyi niyetli fertlerin ruhsal dünyalarını alt üst etmeye muvaffak olabilir amma, gerçekte esas aldattığı kişi ta kendisidir. Ne demiş atalarımız'' arpa ekersen, darı biçemezsin''.Bu atasözümüz üzerinde biraz düşünülmesi gerekir sanırım . ''Eden, mutlaka bir gün gelir, ettiğinin karşılığını bulur''. İnanın bu hiç şaşmamıştır. Bu böyle biline. Rüzgar eken, fırtına biçer. Arif olan anlar dostlarım ne demek istediğimi. Daha da açıklamama ne gerek var ki !

Nasıl da Aldattın Gittin Vefasız (Fikret Dündar) 30 Haziran 2006 Taşlama (Kinaye) 

Solup da gitti emelim, ne kaldı bir bak elde ! Sana inanmak da suçmuş, nereden bileyim ki ! Söz vermek, namustur bizde, aldanmaksa kaderde, Değmezmiş sana, çok yazık, nereden bileyim ki !

Beni Ara Narçiçeğim (Fikret Dündar) 1 Temmuz 2006 Aşk ve Romantizm 

Ben bende değilim ki. Bende olmayan ben, Ben miyim, Ne dersin narçiçeğim. Pekiyi. O zaman ben, Kimim ki ?

Ben Sana Ne Diyeyim ki (Fikret Dündar) 1 Temmuz 2006 Taşlama (Kinaye) 

Bazı insanlar olduklarından başka görünmeye çalışırlar nedense. Amma sonunda ne oldukları mutlaka ortaya çıkar. Çoğu zaman da kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşerler bu gibileri. Fakat yine de akıllanmazlar ve kendilerini düşünenleri kırar geçerler. Ne dersiniz ? Akıllılık mı, açıkgözlülük mü, yoksa yaşlarının verdiği acemilik mi ? Yoksa yoksa aşırı bencillik duyguları mı ?

Ne Güzel Değil mi, Ne Güzel (Fikret Dündar) 5 Temmuz 2006 Aşk ve Romantizm 

Ne tatlı duygulardı onlar, zamanın ne önemi vardı ki !

Biçare Gönül (Fikret Dündar) 6 Temmuz 2006 Taşlama (Kinaye) 

Aşka düçar oldu, hem de yıllarca, Derdinle dertlendi, ne çare gönül.

Daha Çoooook Kürek Çekersin Böyle Sevdiğim (Fikret Dündar) 6 Temmuz 2006 Taşlama (Kinaye) 

Çek küreği sevdiğim, masmavi deryalarda,

Nice Seherlere Merhaba (Fikret Dündar) 11 Temmuz 2006 Aşk ve Romantizm 

Böyle sımsıcak bir gecenin Seherine de ulaştık birlikte, Biz bize. ....................

Susun Bülbüller Ne Olur Susun (Fikret Dündar) 11 Temmuz 2006 Aşk ve Romantizm 

Mevsim artık o güzel fasl-ı bahardır, Tomurcuk güller açılmıştır gülşende. Vakit akşamın o güzel grup vaktidir, Meyler çoktan dökülmüştür kadehlere.

Vazgeçemediğim (Fikret Dündar) 11 Temmuz 2006 Aşk ve Romantizm 

Vazgeçemediğim, Asla da Vazgeçemeyeceğim! Bir danem. Yapayalnız gecelerimin Kutup yıldızı!

Eğer Kadın İsterse (Fikret Dündar) 11 Temmuz 2006 Aşk ve Romantizm 

Kadın bu, Çoğu zaman siz anlayamazsınız onu. Hatta kendini bile bulamadığı olur, Zaman zaman, İnanın bulamadığı olur kendini aradığında, Sadece kendine bazen benzeyen, bazen de hiç ama hiç benzemeyen bir yabancı bulur, Kendi yüreğinin derinliklerinde, Aradığı kendi yerine !

Yeller Esiyor Şimdi Oralarda (Fikret Dündar) 13 Temmuz 2006 Aşk ve Romantizm 

İnce belli o kadehler, Yine çın çın etsin isterim, Akşamın o güzel saatlerinde, Boğaziçinin güzelim maviliklerine karşı. Ne duruyorsun güzelim, Fora etsene o göğüslerini, Çözsene düğmelerini esen melteme karşı !

Bir Danem (Fikret Dündar) 17 Temmuz 2006 Aşk ve Romantizm 

Göz yaşlarımı dindiren Sen oldun ağlarken. İçin için kahrederken Dertlerim beni,

Haydi Fısılda Dudaklarıma Fısılda Bir Şeyler (Fikret Dündar) 25 Temmuz 2006 Erotik 

Haydi söylesene Öpmeye varmıştı, Dudaklarım dudaklarına. Bir yudum tat almak için değil, Ta ki doyasıya. Titriyordu bütün vücudum, Çarpıyordu sanki kalbim, Yerinden fırlarcasına !

Sev Demiştim Amma... (Fikret Dündar) 21 Temmuz 2006 Aşk ve Romantizm 

Seviyorum seni dediğimde, Şöyle demiştin güzelim bana. Sev dedim amma, .............................

Sevişme Dudaktan Öpüşmeyle Başlar (Fikret Dündar) 22 Temmuz 2006 Erotik 

Hemen de mesele yaptın sevdiğim, Dudaktan öptüm deyince. Belki de henüz bilmiyorsun amma, Önce dudaktan öpmeyle başlar sevişmeler.

Gönül Ne Kahve İster Ne De... (Fikret Dündar) 23 Temmuz 2006 Deneysel 

Gönül ne kahve ister ne de .......... Bazen gülüp de geçeriz, Önem vermeyiz hayatta hiç bir şeye. Bazen de gülüp dururuz, Aslında ağlamamız gereken halimize,

Hay Aksi Şeytan (Fikret Dündar) 25 Temmuz 2006 Erotik 

Şu şeytanın başka işi yok mu acaba ? Şu insanoğlu var ya, Bakmayın öyle masum durduğuna, Neler neler geçmez ki şu aklından, Kimi zaman ,

Gururuna Yenildin Güzelim (Fikret Dündar) 2 Ağustos 2006 Taşlama (Kinaye) 

Seni çooook , hem de çoook seviyordum, Hem de tahmin edemeyeceğin kadar. Amma sen beni anlayamadın ki ! İnan ki O Kadar, o kadar çok üzgünüm ki, Tarif etmek ne haddime. İnan bana kelimeler çaresiz,

Günah Var mı Hiç Bende (Fikret Dündar) 2 Ağustos 2006 Taşlama (Kinaye) 

Sıcaklığını,hayal ettim durdum. Dudaklarının dudaklarımda, Korkarım adın kalacak, Sararan, defter yapraklarında.

Biliyor Musun Bunu Güzelim (Fikret Dündar) 9 Ağustos 2006 Aşk ve Romantizm 

Bana o kadar çok alışmamalısın. Alışıp da çok sevmemelisin . Çünkü ,

Feleğe Selam Söyle (Fikret Dündar) 7 Ağustos 2006 Başkaldırı 

Paylaşamadın gönül. Anlaşılmadın gönül.

O Kadar Kolay Değil Güzelim (Fikret Dündar) 18 Ağustos 2006 Taşlama (Kinaye) 

Sildirsen de adını antolojiden, Gönlümden sildiremezsin ya !

Öyle Bir Sağanak ki Bu (Fikret Dündar) 22 Ağustos 2006 Taşlama (Kinaye) 

Duygu sağanağına tutuldum dostlar yine. Dememe gerek var mı, ne güzeldi o anlar ! İliklerime kadar, ıslandım dostlar yine, Kaçamadım bir yere, ıslanan halim anlar !

Daha Neyim Olsun ki (Fikret Dündar) 30 Ağustos 2006 Aşk ve Romantizm 

Merak etme bir tanem Takma kafanı. Bana da öyle üzgün bakma. Acımanı istemem halime

Nasıl Doyulsun Sorarım Size (Fikret Dündar) 12 Eylül 2006 Erotik 

Tatlı, Çok tatlı. Tatlı mı tatlı, Zaten ezelden beri Tutkunumdur tatlıya !

Hem de Doymamacasına (Fikret Dündar) 8 Eylül 2006 Erotik 

Dudaklarım, Dudaklarında gezinsin dursun isterim. Bir bir açsın Ellerim bluzunun düğmelerini !

İnan ki Dayanamam (Fikret Dündar) 11 Eylül 2006 Aşk ve Romantizm 

Gözlerim, İnan kıskandı. O güzel gözlerini Kendi gözlerimden.

Sevemedin ki (Fikret Dündar) 12 Eylül 2006 Aşk ve Romantizm 

Sevmiştim. Ben seni yürekten. Öyle, Laf olsun diye değil güzelim. Sözlerle anlatamam ki !

Yetti Artık (Fikret Dündar) 17 Ocak 2007 Aşk ve Romantizm 

Sen varsın ya, Ah be güzelim. Bu ne vurdumduymazlık, Bu ne insafsızlık böyle. Sen, Hiç yanmadın mı sevdiğine.

Papatyamsın Sen (Fikret Dündar) 17 Ocak 2007 Aşk ve Romantizm 

Seni Sevmek Suç Mu (Fikret Dündar) 16 Şubat 2007 Aşk ve Romantizm 

Yollarına Güller Döktüm (Fikret Dündar) 21 Haziran 2007 Aşk ve Romantizm 

Yollarına Güller Döktüm (Fikret Dündar) 21 Haziran 2007 Aşk ve Romantizm 

Şu Gamlı Hazanımda (Fikret Dündar) 21 Haziran 2007 Aşk ve Romantizm 

Ne Güzeller Vardı (Fikret Dündar) 21 Haziran 2007 Aşk ve Romantizm 

Duman Duman Oldu (Fikret Dündar) 21 Haziran 2007 Aşk ve Romantizm 

Seni Sevmek Suç Mu (Fikret Dündar) 21 Haziran 2007 Aşk ve Romantizm 

Gönül pınarlarımdan damlalar

Zaman zaman sizlerle paylaşacağım duygularımı.

Daha çooook kürek çekersin güzelim böyle

Çek küreği sevdiğim, masmavi deryalarda,
Kendine başka yürek, gönüllerde yer ara.
Bağrını da açmışsın yeni aşklara amma ,
Ettiklerin bulursun, boşa avunup durma !

Dr.Fikret Dündar

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Fikret Dündar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 17:17:35