..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Pek çok doktorun yardımı ile ölüyorum. -Büyük İskender
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aşk > Adsız

26 Şubat 2012
Ne Bilmek İstersin Ey Yar?  
Adsız
...sana bakıp gülümserim, her gülümseyiş bir bıçak yarası olur saplanır böğrüme ve yine her bakış ilaç olur sarar yaralarımı...

:BBHE:
Ne bilmek istersin ey yar!
Her yanım sen olmuş bilmez misin?
Anlamaz mısın sen diye hareket ediyor her zerrem.
Karıştın bana, 'ben - sen' diye bir şey yok.
Sen iyice ben oldun görmez misin? Sensiz soluk almaz oldu ciğerlerim, adın anmadan ağzımı açamaz oldum.
gözlerimi sen diye açıyorum yine sen diye kapıyorum. Her açış, her kapayış bir sızı sanki.
"Ya dalı gül eyle, ya acıyı bal eyle"der ya Yunus, sen dalı da gül eylersin, acıyıda bal eylersin.
Seni yad etmek soğuk pınardan su içmek gibi, kana kana doyamayacağını bile bile içmek hemde.
ölmeden ölünmez der Mevlana. Şu an ölmek değilde nedir ? İlla beden ölmesi gerekmez ki
Senin özlemin yokluğun sana duyduğum hasret bu bekleyiş bu yakarış bu çaresizik ve yine bu kabulleniş
Halvet vakti deyip bir köşeye siniş, ölüm değilde nedir ? İnsan kaç kere ölür ki?
Bu aşk nasıl olurda
hem beni öldürür, hem de yaşamam için bir sebep olur
Beni kendinde esir eden bana ne ettiğinden bi haber olan yar!
Sevdana bulutları yükledim haberin yok mu hala?
Haberin yok mu hala bak ben bu aşka ne sıfatlar yükledim
Aşk başka bir şey oldu sende. Aşk soyut oldu, somut oldu yaz oldu, sene oldu, çeyrek asır oldu bilmez misin?

Görmez misin halimi ey aşk! Kah susutum Eyüp gibi
kah haykırdım Mecnun gibi kah kabul ettim kah isyan ettim, kah boğuldum bu sevdada kah tutundum kurtuldum.

Hem derdim, hem dermanım, hem sızım, hem ilacım, hem varlığım, hem yokluğumsun, daha ne bilmek istersin ?

Ey aşk! De hele ne kaldı bilmediğin, ne merak edersin?

Çeyrek asırlık ömrüm, ben sende yitip gittim. Beni kendinde ara, benden bir şey bekleme, lakin karıştım sana, artık sevdan beni benden etti .
Yüzünün kokusunu rüzgar getirse diye bütün rüzgarı içime çekerim, yüzün bana eşlik eder, her kıpırdayışta sana bakıp gülümserim., her gülümseyiş bir bıçak yarası olur saplanır böğrüme
ve yine her bakış ilaç olur sarar yaralarımı...

Adsız

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın sevgi ve aşk kümesinde bulunan diğer yazıları...
Kelimeler Biriktirdim Sana İlmek İlmek D/okuman İçin
Aşkta Yarın Kimin Umurunda

Yazarın deneme ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
Gülüşün Aklımda Saklı Kaldı
Seni Hep Çok Çok Seveceğim...
Yalnız Kalmak İstiyorum
Konuşma Vaktim Gelmiş Hemen Yetişmeliyim
Sevgili Leyla
Bir Şeyin Yerine Diğerini Koy (Ama) Mak
Kış Mevsimimide Sen Anlat Bana
Hayalden Hilale
Seni Yine Hep Çok Çok Seveceğim
Kozada Bir Kelebek

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Seni Düşünürken [Şiir]
Aslında Ağlamayacaktım [Şiir]
Yanılıyor Muyum? [Şiir]
[Şiir]
Sessizce Veda Son Bölüm [Öykü]
Sessizce Veda 8. Bölüm [Öykü]
Sessizce Veda 7. Bölüm [Öykü]
Sevgilicilik Oyunu [Öykü]
Sessizce Veda 6. Bölüm [Öykü]
Sessizce Veda 3. Bölüm [Öykü]

Adsız kimdir?

Hiç bir özelliği olmayan, sıradan biriyim.

Etkilendiği Yazarlar:
Emile Zola, Beethoven, Mina Urgan, Necip Fazıl

yazardan son gelenler

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Adsız, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.