İnsanlar yalnızca yaşamın amacının mutluluk olmadığını düşünmeye başlayınca, mutluluğa ulaşabilir. -George Orwell |
|
||||||||||
|
Neden Ekmelettin Bey? -Atatürk ilkelerine bağlı olduğu için -Laik olduğu için -Bölücü değil birleştirici olduğu için -Yolsuzluk yapmadığı için -"Türkoğlu Türküm" diyebildiği için -Bayrağımıza, milli değerlerimize sahip çıktığı için. Evet, Ekmelettin Bey Cumhurbaşkanı olursa bir değil, iki değil, üç değil tam altı tane kitabı kargo bedelini ödemeyi kabul eden ilk 100 okura ücretsiz olarak göndereceğim. Kitapların piyasadaki satış bedeli 70-80 lira civarındadır. Bu kampanya için ayrılan kitap sayısı toplam 600 adettir. Neden böyle bir kampanya yapıyorum? -Adaylardan bir tanesi dedi ki “Bankalara gidip desteklerinizi yatırdınız mı? Bir lira da beş lira da on lira da olsa… Mesele ben bu olayın içinde varım bunu demek. Para filan miktarı önemli değil. Ama ben de varım bu çok önemli.” -Evet, ben de varım ama bunu söyleyen adayın değil, Ekmelettin Bey’in yanında… -Benim bu kadarcık katkımdan ne çıkacağını bazı okurlar sorabilirler. Onlara Su Taşıyan Karıncanın Öyküsünü hatırlatayım: Nemrud tarafından İbrahim Peygamberin ateşte yakıldığını duyan karınca ağzına bir damla su alıp yola koyulmuş. Görenlerden biri nereye gittiğini sormuş. “Görmüyor musun yangını söndürmek için su götürüyorum.” Demiş. Karşısındaki “Senin götürdüğün bir damlacık su o kadar büyük ateşe ne yapabilir ki?” deyip gülmüş. Karınca cevap vermiş: “Olsun, hiç olmazsa hangi taraftan olduğum anlaşılır.” Neden Kitap? -Akçıların adayı kazanırsa bunu mutlaka havai fişek atarak kutlarlar. Çünkü yıllar önce AB’ye giriyoruz diye Ankara Kızılay’da güpegündüz havai fişek attıklarını hâlâ unutmadık. -Oysa Ekmelettin Bey gibi bir Türk Aydınına yakışan kutlama kitapla olandır diye düşündüm. Kitapları istemek için ne yapmalı? -Öncelikle kitapları incelemelisiniz. Google’a kitabın adını yazarak gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Beğendi iseniz aşağıdaki işlemleri yapmalısınız: 1-Kargo bedelini ödemeyi kabul ettiğinizi beyan etmelisiniz. 2-Adınızı, soyadınızı ve adresinizi yazmalısınız. 3-Size ulaşılabilecek bir telefon numarası yazmalısınız. 4-Yukarıdaki bilgileri kamburomer@gmail.com adresine göndermelisiniz. Gönderilecek Kitapların Listesi 1-Mağaranın Kamburu (Roman) 2.Baskı P-Kitap 2-Memleketimin Delileri (Roman) Özel Basım 3-Nifak (Roman) Özel Basım 4-Oruç Baba’dan Aforizmalar (Deneme) 1.Baskı P-Kitap 5-Sokrat İle Meraklı Eşek Arısı (Diyalog-Felsefe) 1.Baskı P-Kitap 6-Bir Anı Defteri Buldum (Roman) 1.Baskı P-Kitap Oruç Baba’nın bir sözünü hatırlatarak yazımı bitiriyorum: Sorgulamayan insan cahildir; sorgulatmayan ise zalim.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Ömer Faruk Hüsmüllü, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |