Ben bir kuşum; uçtum yuvadan... Artık ben nerede, eve dönme isteği nerede?.. -Leyla ve Mecnun, Fuzuli |
|
||||||||||
|
Dünyamı umutla bakan gözlerinle aydınlattın, O tatlı gülüşünle mutluluk saçtın, Gülmeyi bilmeyen gözlerime gülerek baktın, Yüreğimdeki nefreti tertemiz sevda ile attın. Seni tanıdım yaşadığımın farkına vardım, Yaşama sevincini gülümseyişinden aldım, Gönlümün kapısını hayat veren aşkına açtım, Senden başkasıyla güzel olamaz benim hayatım. Sevdan bir fırtına gibi koptu gönlümde, Başkasına yer olmayacak hiçbir zaman yüreğimde, Solmayacak tek gülsün bir tanem gönül bahçemde, Son buldu ümitsizliğim gülüm gözlerinde. Sadece yüzüne değil bebeğim yüreğine vurgunum, Girdin dünyama sevgilim yalnızlıktan kurtuldum, Aşkınla mutlulukların en güzelini buldum, Tatlı gülüşlerin benim hayatım umudum.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Hüseyin İbiş, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |