Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez. -Joe Louis |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Dünyanýn bütün kitaplarýný okumak istiyorum bilgelik için hava atmak için deðil amma yeter ki kalp kýrmayayým masum bir insaný vurmayayým incir çekirdeðini doldurmaz þeylerin fazla üstünde durmayayým diye... Benim olsun dünyanýn bütün kitaplarý varsýn gözlerim bozulsun aklýma ve ruhuma yeter ki insanlýk kazýlsýn hey Sudanlý Ömer Pakistanlý Hafize ile Selman Nijeryalý Þerif nasýlsýn... Kitap okumalýyým daha daha önce þiir sonra tarih ve gülmece ne yapalým yani bu hayat bilmece ise bilmece çözmeyecek miyiz sýrrýný almayacak mýyýz hazzýný... Bir de kokusu var ya kitabýn þu kokusu ne güle ne sümbüle ne de papatyaya deðiþmem billahi... Kitaplýðýmdaki bütün kitaplar birbiri ile kardeþ ne yüreklere kin tohumu ekerler ne de birbirlerine silah çekerler okursan biraz gezinir isen sayfalarýnda seni de beni de adam ederler...
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Ahmet Zeytinci, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |