Ama gene de dünya dönüyor! -Galilei |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() her gün sabah ayrý akþam ayrý... Büþra ile Kübra vardý iki kardeþ radyo baþýndaydým kurtuldular mý haber var mý ya Mesut ya Furkan onlara ne oldu... Tanýr mýyým oralardan kimseleri ne önemi var hepsi bizim insanýmýz o çocuklar benim çocuklarým bizim çocuklarýmýz, canlarým benim... Her canlý çýkan için þükürler olsun Sünni, Alevi, Kürt, Türk, Çerkez Laz her can bizim... Her gün aðlýyorum ’’Baþkalarýnýn acýsýný duyabiliyorsan insansýn.’’ demiþ Neþet Usta duymak ne kelime yüreðimizin tam orta yerine oturdu öylece acýlar...
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Ahmet Zeytinci, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |