Kurguyla gerçek arasındaki ayrım, kurgunun mantıklı olmak zorunda olması. -Tom Clancy |
|
||||||||||
|
Şimdi neden burda olduğumu bilmiyorum. Veya biliyorda senden saklıyorum. Ama saklamam ne kadar saçma dimi? sen herkes gibi gittiğin zaman benide aynı yerde bekeleyecekmisin? Yoksa öyle bir yer yokmu? Yoo hayır vardır. hem olmasa bunca insan neden inansın öyle olduğuna. Hayattaki doğrularla yanlışlaşırı ayırt ettiğin zaman sende geleceksin benimle. Yine ne kadar saçma konuştum dimi? Affet beni yine öleceğim aklıma geldi. Bu yaşlılık yokmu? Hep bir şeyler düşünüp sonrasında binlerce pişmanlıkla aynı şeyleri söylüyoruz. Hani unutacağımızdan değil belki. Ama boşboğazlık işte. Neyse yine aynı yerin başına geldik. Şu sana yolladığım mektupları hiç kesmemek istiyorum. Yalnız işin garibi gönderecek hiç adres bulamıyorum. Bu adresler ah bu adresler. İnsanlar ne kadar iyi yapmışlar herkesin sabit bir yeri olsun diye evleri bile damgalamışlar. Ben seni hep özgür düşünürdüm. Bilirmisin geçen gün neler olduğunu? Ama sana anlatmak istemem yine üzülürsün. Gençkende hep böyle yapardın. Birsürü olay anlatır sonrasında kafanı çevirip benimle iki gün konuşmazdın. Aynı evde seninle düşman gibi olurduk. Bazen senin deli oluduğunu düşünürdüm. Ama haklıydımda. Sonra gelir kucağımda saatlerce ağlardın. Ne güzel günlerdi. Şimdi her anı gözümde biraz daha hatırlıyorum. Şu geçen günlerin her acısı içimdeki ateşi daha körüklüyor. Neyse sana daha fazla içimi dökmek istemiyorum. Hem yoksun artık bak kaç sene oldu Mayıs onyedi saat üç yirmi bir gece yarısı yanımda yatarken terk ettin beni. Seni uyandırdığımda uyanmayışın. O ateş gibi yanan teninin buz kesişi hiç aklımdan çıkmıyor. Herhalde hayatımda bir tek o zaman yıkıldım. Kimbilir canımı feda etmek olsaydı eger. Düşünmeden hepsini sana verirdim. Elvada herşeyinle elveda
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © taci, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |