"Usun ve deneyimin aksaçlılarınki gibi, ama yüreğin masum çocuklarınki gibi olsun." -Schiller |
|
||||||||||
|
- ne???duyamıyorum yüksek sesle konuş lütfen - saklanbaç oynuyoruz : )))) - saklanbaç oynuyorsunuz demek, beni de oyuna alır mısınız? - olur ama önce ikiz kardeşimi bulmamız gerekli - peki, beraber arayalım onu, sen hele gir sol ayağıma sandalyenin altında yok yatağımın civarında da evet buldum ders notlarımdan oluşan dağın altına saklanmış? -sobe sağ çorap buldum seni!!! ikiz kardeşine söyledim. bende sizinle saklanbaç oynayacağım -mmm, neden olmasın? yalnız keten pantolonunda oynamak istiyordu, onlarıda çağıralım -peki sende sağ ayağıma gir sorayım bakalım oynamak isteyecek mi? - heyy kırışık -ne var kemal abi - sana birşey soracaktım - ya yine ne soracaksın, dünde kafamı ütüledin zaten - ya çoraplarla beraber saklanbaç oynayacağız sende oynarmısın - yok oynamam. ama ben bir mavi jeane sorayım -hiç oğlum mavi, -ne var kırışık -kemal ve kokmuşlar saklanbaç oynuyorlarmış sende oynar mısın? -biz bugünün spor ayakkabılarla birlikte bisiklete binecektik, kemal abi ve kokmuşlara söyle onlarda isterlerse bize katılsınlar -kemal abi -söyle kırışık -jean spor ayakkabılarla birlikte bisiklete binecekmiş sizde onlara katılırmısınız - kokmuş kardeşlere sorayım onlara saklanbaç sözüm vardı - kokmuşlar ne dersiniz -peki olur bizde sıkılmıştık zaten evden biraz gezeriz -haydi o zaman girin üzerime -heyyyyyy durun, beni almadan nereye gidiyorsunuz -aaa tişört az kalsın seni unutuyordum. -ya kemal abi birde şapkaya sor, oda kaç gündür evde belki oda gezmek ister -nerede olduğunu biliyor musun? -geçen gün kızmıştında kulağından tutup vestiğe asmıştın ya -hatırladım -hey oğlum şapka bizimle gezmeye gelirmisin? - kim kim gidiyor -ben, kokmuşlar, jean, tşört, -epey kalabalıkmışsınız. bana yer var mı? -ayıpsın. başımın üzerinde yerin var -haydi o zaman kemal abi efendim sağ ayakkabı evden ilk ben çıkmak istiyorum tamamdır Allahısmarladık ev, akşama geç kalmam gelirim. öyle her kapıyı çalana açma. elektrikle ve ocakla oynama. tamam tamam biliyoruz. hadi güle güle
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © kemal pismisoglu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |