Yaşamın her anı hakkını ister. -Goethe |
|
||||||||||
|
Denesek bir kez daha diyorum içimden; Yada dışımdan. Her ne haltsa, İstiyorum işte; Yeniden denesek diyorum. Sen ve ben, Eskisi gibi, Birbirimize Bakıp da gülsek, Mutlu olsak, Sarılsak Hiç kopmamacasına… Denesek diyorum bir daha… Şımara şımara gelsem yanına, Yaralarına tuz bassam; Senin olsam sadece, kolun kanadın… Yine seni ölesiye sevdiğimi söylesem Ve sensizliğin adına ‘ölüm’ desem; Döner misin, gelir misin? Çok geç mi oldu? Denesek diyorum bir daha! Bir daha martısı olduğum deniz gözlerinin Kıyısına konup da düşüversem suyuna... Kalsam ve taş olsam. Bir daha çıkmayacak, Çıkarılamayacak ‘batık’ gibi Derinliklerinde duruversem! Suyundan kana kana içsem. Yanına gelip de Kulaklarına fısıldasam en güzel şarkıları, Sana şiirler okusam Ve dokunsam dudaklarına… Denesek diyorum bir daha… Yanaklarımın üzerinden Boncuk boncuk süzülen Ve tenimi ıslatan ‘yağmurdan’ içip bana ‘aşkım’ der misin? ‘Seni özledim’ deyip de Dolanır mı kolların boynuma? ‘Canım’ diyerek sarılır mısın?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Orhan TURAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |