Kitabının bir kopyasını gönderdiğin için sağol. Onu okumakla hiç zaman yitirmeyeceğim. -Moses Hadas |
|
||||||||||
|
Mevsim kış olunca diğer mevsimlerden kalan, biriktirdiğim tüm yaralar aynı anda kanar nedense Kalbim daha da ağırlaşır, hareketlerim gibi. Gülen yüzümün ardına sakladığım ve çoğu zamanda başarısız olduğum bir tükenmişlik sızlar ta derinlerden. Anlayan, beni anlayan, yaralarımın kanadığını da anlar her kış mevsiminde. Buruk bir hüzündür kışın anlamı benim dünyamda. Sigaramdan çektiğim her nefes hayata adanmışlıklarıma bir vedadır aslında… Ne zaman odamdan dışarıyı seyre dalsam, pencere önünde, geçmişe dalar; giderim. Yaralarım kanamaya başlar işte aynı anda. Acılarımı yangınlarımı özgür bırakırım ben, bu mevsimde. En çok ayrılık haberini bu mevsimde alırım mesela. Sonra kar yağar; dostum ağlar; yarası kanar. Mevsim kış olunca bir hüzün iner benim yüreğime. Yazmak istediklerim, yazdıklarım okuduklarım ve okumak istediklerim bile değişir hayata dair. Daha sessiz çıkar dudaklarımdan sözcükler ve daha sessiz kalırım hayata karşı. Kar yağar, yaralarım kanar ve ben susarım en sonunda.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © BİNNUR EDİSAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |