Güzellik her yerde karşılaşılan bir konuktur. -Goethe |
|
||||||||||
|
Anladım ki susmak acısını azaltıyor, yüreği ateşlerinde kaybolan bir ruhun.Gözlerinden yağan eylül yağmuru yavaşça gecenin karanlığından süzülüp,her alevi itinayla söndürmeye başlıyor.Bir cenaze evi kokusunda,hayatına aldığın ne varsa susmalarınla çıkıyor aynı yerden.Susuyorsun ve sustukça dünya kaldığı yerden devam ediyor yoluna. Boğazında yutkundukça büyüyen o düğüm,gökyüzüne sabitlediğin bakışlarla daha bir büyüyor,boğulma krizlerini atlatan bedenin büyük bir savaştan çıkmışçasına yığıyor geçmişinde ne kaldıysa hayatına.Sonra konuşman için seni çığlıklarınla uyandıran düşler hediye ediyor.Yüreğin açıyor sen kendine acımayı öğreniyorsun. şimdi susmalarımın anlamını soracak bana insanlar.Kendi aralarında hikayeler yazılacak hayatıma. Vazgeçmiş gözlerimi görecekler ve konuşarak her kelimeyi anlatacaklar bana.Ben susacağım ve tüm duyduklarımı dudaklarından atıp,gözlerine alacağım.Tek kelime duyulacak yüreğimin kalabalığında kısa ve anlamı hayat olan sadece bir kaç harf 'sustum'
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © SİNEM SEMERCİ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |