Umutlar, tersine çevrilmiş anılardır. -Anonim |
|
||||||||||
|
Sevgilerin ölümsüzlüğüne inandır beni.Gerçi bilirim ben, insanın kendisi inanmıyorsa başkasına inandırması zordur. Sen yine de dene.Sen de inan gerekirse.Ama ne yap et, beni inandır.Yoksa beni aç kurtlar gibi kapacak korkularım.Yoksa beni alıp götürecek…Hem de senin yanından.Senin ellerini tutarken götürecekler hem de…Ve ben belki de giderim onlarla…İşte diyorum ya bunları…Anla, o kadar derin korkularım. Anla ne olur…Öyle susma!Zamanla geçer deme.Bak kaç zaman geçti ben hala aynı yerde değil miyim?Korkularımla gelmiyor muyum karşına?Cümlelerimin hep bir ama’ları yok mu?Anla işte! Ben kaç zamandır cephedeyim…Savaşıyorum…Yoruluyorum…Belki yara da alıyorum…Kim bilir?Belki sonraları , çok sonraları kendini belli edecek bu yaralar…Sen de yorulmadan, inandır beni… Sen inandır!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ÇAĞLA GÖKDENİZ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |