..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yaşamın tanımı yoktur. -Halikarnas Balıkçısı
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - ÇAĞLA GÖKDENİZ
ÇAĞLA GÖKDENİZ - www.caglagokdeniz.com
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Teninin Kokusuna Hasretim (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 26 Ağustos 2009 Aşk ve Romantizm 

Benim anlatacak tek bir hikayem vardı. O da tam karşımdaydı... Ona onu anlatabilirdim bir tek. Bazı yıllar yine buraya gelip, onu unutmamak için verdiğim çabaları, mutlu olması için dua ettiğim geceleri belki yapabilirim diye başladığım ama ikinci görüşmede bırakıp gittiğim adamları...

Gölgeydi Cehennem, Tek Bir Soluk İçin (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 26 Ağustos 2009 Başkaldırı 

...

Tut ki Mutluyum (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 21 Temmuz 2009 Modern 

Her Şehir Sen (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 20 Haziran 2009 İtiraflar 

Senin şehrini unuttum diye, başka şehirlere göçmedim ben. Başka dağların yamaçları, başka denizlerin derinliği sen kadar uzak kaldı bana. Gözlerimi sakınırken uçurumların maviliğinden, zifiri karanlıklarda sen diye boğulmaktı beni mutlu kılan… Acı çekti diyenlere inat, acı çekmedim ben… Şükür ettim ilahi dinlerin saflığında…

Umrumda Değil (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 3 Haziran 2009 Başkaldırı 

...

Yan... Yan... Yan... (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 20 Mayıs 2009 Modern 

Adını Koyma (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 19 Mayıs 2009 Sevgi ve Arkadaşlık 

‘’ Hepimiz bazen birileriyle o kadar yakınlaşırız ki dostluğumuzu ya da kardeşliğimizi hiçbir şey engellemiyormuş gibi görünür, bizi ayıran küçücük bir köprü vardır, hepsi o kadar. Ama tam sen bu köprüye adım atacakken sana şu soruyu sorsam: Bu köprüyü geçip bana gelir misin? İşte o anda artık bunu istemeyiverirsin; sorumu tekrarlasam öylece suskun kalırsın. O andan itibaren aramıza dağlar ve azgın nehirler girer; bizi ayıran ve birbirimize yabancılaştıran duvarlar örülüverir önümüzde ve bir araya gelmek istesek de artık yapamayız. Ama o küçücük köprüyü düşündüğünde, sözcüklere sığmayacak kadar büyüyüverir gözünde; yutkunur ve şaşar kalırsın…’’ Nietzsche

Mor Acımasızlık (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 17 Mayıs 2009 Aşk ve Romantizm 

9'un Günahı (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 1 Mayıs 2009 Modern 

Sus (Ma) Diye (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 14 Nisan 2009 Modern 

...

Şehir Şehir Büyüme İçimde (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 6 Nisan 2009 Modern 

Hele Bir Sen Git (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 6 Nisan 2009 Aşk ve Romantizm 

Hadi git artık. Git de koyvereyim hayatı. Bak ne zamandır taşıyorum omuzlarımda yoruldum da ben. Kaldıramıyorum yaşamı yaşamayı... Şu köşeyi de döndüğünü göreyim, beynimin iflas tuşunu çekeceğim. Kendime ''düş'' diyeceğim.

Cinayet Vakti (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 21 Mart 2009 Modern 

İbrahim... Ateş... Ben... (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 23 Şubat 2009 Modern 

Orhan Pamuk Masumiyet Müzesi (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 3 Şubat 2009 Yazarlar ve Yapıtlar 

''Bu kitap gerçekten gerçekti...''

Mutluluk Sadece Senin Yanında Olmakmış, Anladım (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 3 Şubat 2009 Aşk ve Romantizm 

Bir keresinde annem, ''bazen, insanlar birbirlerini o kadar çok sever ki, sorun onlarda olmaz. Sorun sevgilerini taşıyamamakta olur güzel kızım.'' dediğinde... Allah'ın bana benim taşıyamayacağımdan fazla aşk verdiğini düşünür, O'na da kızardım.

Evveli Vardı Elbet Lakin Sonu da (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 21 Ocak 2009 Modern 

Bir sonu vardı her şeyin… Başı gibi sonunu da bizden önce yazan vardı elbet. Ama sonunu da hissetmeliydi kalemim...

Uzak Türkülerin Uzak Adamı (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 18 Aralık 2008 Modern 

İyiki Doğdum!.. (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 3 Aralık 2008 Modern 

Üşüyorum (ÇAĞLA GÖKDENİZ) 22 Kasım 2008 Modern 

Yitik ezgilere, tüketilmiş her şeye, beklenen sevgiliye, tersine akamayan bütün sulara, gözden düşenlere, çoktan yazılıp bitmişlere, değişen rüzgarın yönüne, yaşanan hiçbir şeyin bir daha kapıyı çalmamasına, tüm yorgunluklara, sığındığım bütün limanlara, binlerce yıl uzağımda olan her şeye, üzülmesine kıyamadığım aynadaki yüzüme…Giden…Giden…Giden her şeye...

'Gittiler diye söylüyorum bu şarkıları... Her gün, her an... Siyahı çok şarkılar bıraktılar diye bana...'

05.12.2009 11:31:12 ... 

Tebdil-i mekanda fayda vardır demişler büyüklerimiz...

Yeni mekanım,

www.caglagokdeniz.com

09.09.2008 11:04:04 yosmi/acılarla sorularla 

Neden kedi seven bir insan olduğumu biliyorum da kedisiz ve sevgisiz getiriyorum yaşadığım günlerin yaprak döken sonunu? metin altıok

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © ÇAĞLA GÖKDENİZ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 12:34:14