İnsanların arasında yaşadığımız sürece, onları sevelim. -Andre Gide |
|
||||||||||
|
Güneş batarken dağların tepesinde Ellerini açıp dua ediyormuşsun Onun gönlünde beni batırma diye Evdeki kokum bırakıp gitmiş Benim ardımdan seni, Kıyafetlerimden sakladıkların kalmış Ben de boş bavulu açınca Sende unutmuşum geçmişimi Yaz gelmiş, kış geçmiş Baharlar uğramamış duraklarımıza Hayatlarımız belki başka hayatları seçmiş Geçmişimi saklamışsın belki Seçtiğin hayatlarda Ama yok… Sende unuttuğum geçmişim değil, Sen olan geçmişimmiş Sakın onu… Batan ve doğan güneşten Döndüğün köşe başlarından, en çok da Açtığın yüreklerden Sağ gözümün altındaki siyah nokta benim Aynaya baktığımda seni sormuyormuş artık Yıllar sonra artık olmayan Kıyafetlerimi almaya geldiğimde Sende unuttuğum seni de ver bana… Kokum sinince yeniden duvarlarına Elimde boş bir bavulla geri dönünce ben Siyah nokta benim seni sorduğunda bana Umrumda değil Bıraktığım yerde kalma hala… (Gidiyormuyumgerçekten) 26/05/09 00.58 Çağla GÖKDENİZ
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ÇAĞLA GÖKDENİZ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |