Bir ülke bağımsız olmadan, bağımsızlık da erdem olmadan ayakta duramaz. -Rousseau |
|
||||||||||
|
Hüzünlü bir güne kalkıyorum bu gün Yüzümü hasretlerle yıkayıp Kederleri üzerime giyip Çıkıyorum beni bekleyen umutsuzluklara. Yürüdüğüm karanlık bir caddede Göremediğim hoş bayanlarla, Oturuyorum hayalsizliklerin mekanına. Soluklandığım havanın büyüsünde Kaybediyorum çocuk olmayı. Göz göz olmuş caddelere Düşen yağmur taneleriyle birlikte Bir çocuğun oyuncağını kaybedişi gibi Kaybediyorum ardımda kalan Umutsuz hayatları... Boşverdim artık sevinmeyi Aldırmıyorum artık Yüzüme inatmışcasına gibi çarpan Korkularıma. Bakmaz oldum artık Gülümseyen bir çift göze. Düşünmez oldum hayat savaşını Ruhumu umutsuzluklar denizinde Yüzdürürken... Sonuç buydu benim için Kaybettiklerime ağlamaktı Hüzünlerimden kurduğum bir masa da Kederleri içe içe Tükeniyorum yavaş yavaş. Kısılan gözlerime inat. Görmek istiyorum bir güzeli Hoşluğunda hayatı bulmayı. Tılsımlı sözlerinde Usul usul ölüme gitmeyi istiyorum. Yaşlarımdan kurduğum bir hayalde Tükenen saniyelerle Gidiyorum bilmediğim bir diyara Hüzünlü bir güne kalkan bedenim Umutsuz geceye kapılıp Kapatıyor kendisini hayata Salınan ruhumu Ölümün kollarına bırakıp Bir hoşçakal ile seyir eylediğim dünyada Bir güle güle son buluyorum Sessiz ve usulca Çekildiğim köşemde Tutunduğum hayatı bırakarak...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Barış Ünlü, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |