..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bazen evrende yalnız olduğumuzu düşünürüm, bazen de olmadığmızı. Her iki durumda da bu düşünce beni afallatır. -Arthur C. Clarke
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Kırçiçekleri

Taki Akkuş - Kırçiçekleri
Site İçi Arama:

- KIRÇIÇEKLERI -

Çiçek bahçesi

Beş Yaş Öznesi (ÖzgeCan) Bireysel 

...Ötenazinin hoş görülmediği bir kara parçası üzerinde konuçlandığımızı biliyorum ama bazen, fişi çekmek en iyi karardır...

G. W. Bush; Yeni Binyılın Günah Keçisi… (Bülent Efe) Politik Olaylar ve Görüşler 

Kimse silahlı kuvvetleri Bağdat’ı bombalarken neşeyle saçını taratan ‘itici’ başkan imgesini Ortadoğuluların gözünden silemez. En azından yönetici olmayan, sıradan insanların gözünden… Yine de görebildiğimiz, buzdağının ufak bir kısmı olmasın?

Tanrı Yazar Olmalı (Atilla Güler) Bireysel 

Ölüme Kanayan Adam (Necat Dilaver) Varoluşçuluk 

Bu günün diğerlerinden farklı olan yanı neydi? Bunun cevabını gün içinde bulabilecek miydi? Dün bu giysilerle yatmıştı galiba. Siyah boğazlı bir kazak ve siyah bir pantolon. Yüzünde bir haftalık sakal ve sağ elmacık kemiğinde bir çizik.

Koş Sarı Gülüne Koş Sen Sevgili (Nesrin Göçmen) Bireysel 

Yalanla beslendim günde üç öğün Cehennemmiş meğer yaptığın düğün İhanet denizi daldığım gönlün Koş sarı gülüne koş sen sevgili

Hoşgeldin Aşkım (Aydan Seylan) Aşk ve Romantizm 

O aranan kan..... 0 Rh +

Masallar Küçükken Büyürdü (Ali AYDOĞDU) Bireysel 

Gözyaşı (KORAY KARAMANLI) Aşk ve Romantizm 

Sendeki o güç değimlidir dereleri dere , nehirleri nehir, denizleri deniz yapan

Kırmızı (Özgür Tanrıverdi) Çocuk Romanı 

Günaydın Berke!... -Günaydın annecim… Kahvaltı hazır mı? Geç kalacağım okul servisine. -Yeniden okuluna gidiyor olmak nasıl bir duygu bakalım? -Hiç bu kadar rahat ve mutlu olacağımı düşünmemiştim anne…

Aldırma Sen (Burcu) Aşk ve Romantizm 

Sevmek, aşık olmak, sevilmek bir olmak ne güzeldi seninle... Şimdi yoksun ,yoklugunla bir oldum. Senmişsin gibi sevgili.

Katil Kim... (gökhan özbay) Öyküsel 

polisler boş kovan peşinde, / beni vuran revolverin balistiği için!.. / kanımla yazdığım yarım kalmış ismi katilim sanıyorlar, / oysa, dün geceden beri, başıma ağrılar girene dek düşündüğüm, / siyah-beyaz bir filmin baş aktörünün adı o...

Arş"ın ve Arz"ın İçinden (Murat Tali) Deneysel 

Kırk İkin }c{ İ Yağmurlar... (Burcu Yıldızer) Bireysel 

Kuşanmışken / en derin yaralarıma sebep acılarımı, / karşında dimdik durduğuma bakma!! /

Hep Aynı Erkeği Sevmek İsterdim (BİNNUR EDİSAN) Sevgi ve Aşk 

Bir ömür boyu hiç bıkmadan, coşkuyla, tutkuyla ve saygıyla…

Kaçı Gecenin (Mustafa) Beklenmedik 

hep bi terslik var kırıntıları toplamaya çalışıldığında izleri,hep bir terslik var damlaları yakalamaya çalışıldığında yerdeki izleri

O (Simay) Yüzleşme 

BekLentiLeRin tùmùnù kaRSILayabiLdi mi? BiRi haRiC hepSini beLki de... Onun da bekLentiLeRi oldu, bunu ònLeyemedi biR tùRLù...

Yağmurlar (ayhan ozkan) Aşk ve Romantizm 

Yağmurlar yağıyor gündüze ve yağmurlar akşamdan kalma...

Dayanamam Ağlarım (selma) Aşk ve Romantizm 

İçimde boş haykırış,pusuda göz yaşımdır

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.