..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bir dost nedir? Öteki ben. -Zenon
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Alıp Başını Gitmek

Ömür İsfendiyaroğlu - Alıp Başını Gitmek
Site İçi Arama:

- ALIP BAŞINI GITMEK -

Bu odada özellikle benim ilgimi çeken her türlü yapıta yer verebilirim. Duygusal,doğal ve sessiz bir yer, zaman zaman alıp başınızı gitmek istediğiniz, benimde alıp başımı geldiğim bir yer...

Sürgün Yemiş Yürekler... (Özgür GÜNEŞ) Deneysel 

/ hem cok yakinlardan , hem pek uzaklardan, / elin elime degmemis ,gözüm gözüme bakmamisken.. / zamansiz biz mayisda... / tüm gücümle yağdim üzerine.. / sirilsiklamdın...

Gölge (Yeşim) Toplumcu 

...hakikatler dünyasında var olanın, hayaletler dünyasından gelen kopyası...

Yaşayabilene Bir Kez de Yeterli (ESRA BAYKAL) Yaşam 

İki ucu boklu değnektir hayat. Ama yaşayabilene/yakalayabilene kocaman mutluluklar sunar.

Biz: Bekleyenler (Yeşim) Modern 

Pazartesi bitti oh!...Cumaya az kaldı...

Son Ejderha 1- Aşk ve Ölüm (Gülfem Elif Hanhan) Fantastik 

Flanemeth aşık olmuştu. Hem de en olmaması gereken varlığa : bir insan-kadına!

Minel (Sevil Pınar) Aşk ve Romantizm 

Şimdi tüm bekleme nöbetlerime istinaden bir beklentim var galiba. Tüm anlattıklarıma dayanarak aklıma takılan birşey ....

Katedralde Bir Şair (Ayten Suvak) Sanat ve Sanatçılar 

"...edebiyatın ana konusu insandır"...

Terk (Yeşim) Yaşam 

Vazgeçtim kokundan...Seni terketmek inan ki kolay olmadı...

Kalbim / Kalbin (Kâmuran Esen) Başkaldırı 

Senin kalbin / Yol geçen hanı.... /

Bu Gün Seni İlk Defa Gördüm (BARIŞ BİLGİ) Yeraltı 

SENİN GÖZLERİN YEŞİL BENİMKİLER ELA. / BEN GÜNAH KADAR BEYAZIM SEN SEVAP KADAR KARA. /

Nişa Oyunu (Ömür İsfendiyaroğlu) İlişkiler 

Gece'nin duyguları açığa çıkaran gizemli karanlığı... Kalabalıklar arasında keşfedilen duygular.

Teneke kutularda sardunyalar (ZEYNEP DİDEM) Lirik 

Sardunyalar. / Hatıra defterim. / Sandık lekeli geçmiş zaman hikayelerini anlatan çiçek. / Düş eksiği gülüşlerinin kokusu. / Bir çocuğun yara bere dizlerine basılan tuz. /

Erimek (vesaire) Garip 

Kağıda, kaleme baktım / utandım...

Cehennemim ve Hiçliğe Yolculuk (sonsuz travma) Yaşam 

Kendimi bir buçuk yıl önce bir cehennemde mi buldum, yoksa gerçeğe giden bir yolda mı ? Doktora ilk gittiğimde yaşamın içindeki pek çok şeyden zevk almamaya başlamıştım. Tedavi denemeleri ilerledikçe, artık yaşamın tamamından zevk almıyordum.

yol ve (ben)sen (Sevil Pınar) Sürrealizm 

herşey çağrışım, bir yerden sonra ....

Siz Bayım! (Sevil Pınar) Yüzleşme 

Sadece Siz Bayım! Evet ta kendiniz; sizin için yazdım, sizin için sorguladım ve hatta sizin için düşündüm sizin yerinize.

Bir Dilek Tut (benden) Olsun! (Sevil Pınar) Yüzleşme 

kimlere dilek ağacı oluyoruz

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.