"Sevgi bilmekten doğar." -Mevlana |
|
||||||||||
|
İşim gücüm hayal kurup yaşatmak Ne 'Hayali Küçük Ali' Ne 'Çedikçi Veli Baba' Ne deve derisi, Ne sığırdili Ne Karagöz, ne Hacivat Sıradanım, sıradan Çatıdaki direk altı, Alt taban. Yerdeki yağmaya yokum Yeter ki bağ güçlensin Bulutundan nem kapar Bahçeyi tüm sularım Bizde ki orta direk çökerken, Bağımsız Bağ – Kur’un, Bağından kopanları varken. Tepeler benim, Dağlar adamlarımın Din, dil, bayrağıyla Çaktım mı tam çakarım çivisini Tahtası eksiklerin Üstü masal, altı destan Değişmiş mevsimiyle, Okuyorum yeni baştan. 2009
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Haydar Köprülüoğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |