"Sevgi bilmekten doğar." -Mevlana |
|
||||||||||
|
Ne oluyor şu an dışarıda Diye düşürken, çekti beni bir el Orta yerine Kızılayın Bir gürültü, koşuşturma Klaksonlar, seyyar satıcılar Bir hengame, sıcak bir tarafta Arada az da olsa yeşil alanlar Parklar, çay bahçeleri Hiç bir şeyi duymayan, umursamayan Fısıldaşan sevgi sözcüklerini Aşıklar Annesinin elinden tutmuş bir çocuk, Kadın farkında değil koşuşturur durur Çocuğun papuç çıktı çıkacak Sürüklenip durur Sevgililer farkında değil Sokulmuşlar birbirlerine Kendileri kör, dört yanları duvar sanki Yaşlı bir adam, elinde bir tespih Yorgunluktan oturmuş bir banka Otobüs şoförü bağırır Arkaya, beyler hanımlar arkaya Ben bakınırken çevreme Bir taksi durdu önümde, nereye abla Yok dedim yürüyorum Alışveriş yapmış bir teyze Kafasındaki yük yetmezmiş gibi Doldumuş poşetleri Bekler dolmuşu Köşede bir delikanlı Elinde bir cigara Neyi düşünmesin garibim İşsizlik mi, gelen askerlik mi Var mı ki bir sevgilisi Bir genç kız, giymiş kırmızı bir elbise, Kıvırtıp durur, öyle güzel ki hasba Edalı, edalı yürür Döndüm ardından ben bile baktım Sonra bir baktım Bir el çekti beni yine Bilgisayarımın karsısındayım 30 Temmuz 2012 Leyla Ünal
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Leyla ÜNAL, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |