Öküzün rengini dışında, insanın rengini içinde ara. -Mevlânâ |
|
||||||||||
|
Şarkılarda söyleniyor bir tanem aşkımız, Şiirlerin her mısrasında sevdamız, Dillerden düşmüyor can yoldaşım adımız, Doldu taştı sevgi ile gönül ırmağımız. Gönlümdeki aşkın oldu kaderim, Alın yazım seninle ölüme bile gelirim, Rabbim yazmış aşkını gönlüme seni severim, Sevdiğimin bir gülüşüne her şeyimi veririm. Bütün güzellikler toplanmış gül yüzünde, Tertemiz bir aşkı taşıyorsun kalbinde, Kaybettim kendimi tatlı gülüşünde, Huzur var gözbebeğim o billur sesinde. Günlerimin sönmeyen ışığısın biriciğim, Gözlerime gülmeyi öğrettin kır çiçeğim, Muradıma sevdanla erdim gülüm benim, Beni gönülden sevip güç verdin her şeyim.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Hüseyin İbiş, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |