Sanat hem bir coşma, hem bir yadsıma işidir. -Camus |
|
||||||||||
|
Adına aşk denir gönlümdeki güzelliğin, İstemem solmasını sevda çiçeğimin, Büyüklüğü anlatmakla bitmez sana olan sevgimin, Müsade etmedin ağlamasına gülmesini istedin gözlerimin. Zaman hızla akıp gidiyor tuttuğunda ellerimi, Gözlerinle verdin bana yüreğindeki sevgiyi, Kurmak yetmiyor biriciğim hayalini, Kaybetmek istemiyor gönül bahçem aşk çiçeğini. Hayatı anlamlı bulmuyorum sen olmayınca, Dünyam karanlık ışık saçan gözlerinle bana bakmayınca, Hissetmiyorum kalbimin atışını sana sarılmayınca, İçerim buz gibi o sıcak ellerini tutmayınca. Kurduğum küçücük dünyamın tek güzelliği ışığısın, Benim her şeyim tek varlığım canımsın, Bir tanem beni yalnızlığın kollarından sevdan ile aldın, Göz bebeğim aldığım her nefeste sen varsın.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Hüseyin İbiş, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |