"Ne elbiseler gördüm, içinde adam yok, ne adamlar gördüm sırtında elbise yok." -Mevlana |
|
||||||||||
|
" Siyah promosyon"... adlı yazımı okuyanlar varsa hatırlayacaklardır... İki arkadaşımın; ki, isimlerini sizlerle paylaşmak da hiçbir sakınca görmüyorum artık... Müberra Öztürk ve Dilay öztürk... Sonradan derin bir pişmanlık duymama sebep verdikleri "siyah saç" sendromuna nihayet, kendimce bir çıkış yolu bulup siyah renge ebediyyen "the end" diyebildim... Sonunda... Saçım şu an nasıl mı?... Dahi eşim sayesinde rengi birkaç ton açıldı ve ben resmen sarışın oldum hem de aniden... Ahh.. ahhh... sevgili kankim Gül'ün söylemlerine zamanında kulak verseydim, zavallı saç tellerim bu kadar hırpalanmaya maruz kalmayacaktı... Neyse ki, insanların her konuda bir kırıntı kadar da olsa, umutları var... Sonra heyecanları, cesaretleri ve çılgınlıkları... Keşke her umut, saç tonları kadar parlak ve ışıltılı olsa... Sanırım ben hiçbir zaman umutlarımın rengini soldurmayacağım..Her daim renkli olacaklar... Gökkuşağı gibi... Sizin gibi...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © müge eralp kaya, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |