Yaşamım boyunca, ondan birşey öğrenemeyeceğim kadar cahil bir adamla karşılaşmadım. -Galilei |
|
||||||||||
|
belkide onlardan çok uzaklarda ıssız bir adada yıldızların bile olmadığı bir gök yüzünün altında gecenin karanlığına günaydın demeliyiz ... ben bir ateş böceği olmalıyım, sevdansa bir ateş... gönlüm bir deli coşmalı : ) fakat ses çıkarmamalıyım ... gecenin sessizliğinde, senin sesini duymalıyım sesin bir uçurum olmalı çağırmalı beni hiç düşünmemli uçmalıyım uçurumun kenarına varmalıyım seni bulmalıyım sırtımdaki gece fenerini söndürmeliyim ışık saçmayan bir ateş böceği olmalıyım kristopf kolomb olmalıyım el yordamıyla bedenini keşfetmeliyim daha önce kimsenin girmediği alanlarda dolaşmalı tenine kokumu bırakmalıyım dudaklarıma sessizliğin mührünü vurmalıyım mühürlü dudaklarımla dudaklarını bulmalıyım öpmeliyim el değmemiş bir karanlık ortasında tamamını keşfetmeye bir ömrün kafi gelmeyeceği büyük bir kara parçasıyla sabaha kadar sev...meliyim ... sabah olup uyandığımda bu seferde gündüze günaydın demeliyim bu dünyayı senle beraber sevmeliyim ve hergün ve her gece ilk günaydını sana söylemeliyim
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © kemal pismisoglu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |