Olgunluğa erişmemiş şairler ödünç alır, olgunluğa erişenler çalar. -George Eliot |
|
||||||||||
|
Hubb’ içre yollar heybede..... Esrik deveye çul eğri gerek.... Alemde iç içe sebepler…. Dalda üzüm , koruk olsa gerek.... Doldur ağıza taşsın helkeler.. …Heybede sevda üstü hubb gerek.. Girizgah kıldım kusuru aşka... Serpuşu teberrüken sözümde kaldı, Geceyi kaçırdım kaf dağına.. ..ve şavkın sakladım dalgaya..….... O .seyyah bakışlar Can’a takıldı… … Bir Canan ki , ihtişamı ne muazzam….. Cepte para lekesi...ne için sattı beni.. .. Halka içinde hesap , hesapsız o halkada. Bir sofra da burda kurmuş bahtına... Oyunun ardında aşikar gerçek …ve gülen yüzüm şahlandıkça.. ..ve kandıkça daha . …sana .susuzluğum ne muazzam... Tutar sözlerini bembeyaz kefen.. O gün sevda salınır ruhumdan.. Bambaşka sefer , tertemiz ve tam.. Hayat memat keskisi bir serencam.. Dellalların nazı büktü belimi.... …Toprak libasında nakşın… ne muazzam…. Gül nefesin kaf dağından aşırdı yükü...... Yürekler agah idiyse , taşırdı yükü.... Ölüm kürsüsü , yiğit heybenin sözü..... Kadife topukları ,yavaştan değdi geçti.. Güneş başzakir ve alemde cezbesi..... ....Bir esrime ki , ummanı satışı muazzam.. Sarissa Ortak Kitap 1'de yayınlandı.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © leyla karaca, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |