Geçmiş ölmedi. Henüz geçmedi bile. -William Faulkner |
|
||||||||||
|
Benim baharlarım hazana dönüyor Kelimelerin kaçışsız uçurumları olacaksa da Karşımıza çıkan Susma! Ölüyorum… Bin bir deli hayat var Bak etrafımızda Biz ne sonuz, ne de başlangıç… Ne garip! Hayat verdiklerini alıyor yeniden Seni verdiği ilk günden beri Bu gerçekle yaşıyorum ben Korkma, biliyorum… Bildikleri kafi gelmiyor insana Bazen öylesine yaşamak istiyor Oysa biliyorum ben Ruhumu aşan sonsuz bir inançla Bir gün gideceksin sen… Uçurumlar hep yüksekte mi başlar Bir şeyler biterken asılı mı kalır Ardında bırakılan manalar ‘’Hayat yolsuz bir yolun başlangıcıysa eğer Sen olmayan yolun yolcusu muydun Bunca nefes’’ Birgün gideceğini bilen kalbimle Biliyorum… Öleyim diye Susuyorsun sen… Çağla GÖKDENİZ
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ÇAĞLA GÖKDENİZ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |